twitter
 
 
 
16 maart 2017 13:16

Inschrijving regionale bijeenkomsten over teamreflectie geopend!

De VGN organiseert in april en mei vier regionale bijeenkomsten over ‘Teamreflectie’. Het gaat om het bieden van informatie en voorbeelden die helpend kunnen zijn bij het vormgeven en implementeren van teamreflectie (bouwsteen 3) in de eigen organisatie.

Link naar artikelDecoratieve afbeelding

De bijeenkomsten zijn bedoeld voor kwaliteitsfunctionarissen, beleidsmedewerkers, projectleiders die aan de slag zijn met het Kwaliteitskader 2017-2022. Het aantal deelnemers per keer zal niet meer zijn dan 30. Het is voor leden van de VGN en hiermee dus gratis. De VGN organiseert dit in samenwerking met projectleiders van de proeftuinen van het Kwaliteitskader.

Aan de slag

Tijdens deze bijeenkomsten wordt met elkaar het onderwerp teamreflectie (bouwsteen 3) verkend, worden voorbeelden vanuit de proeftuinen gedeeld en zijn verschillende proeftuinen aanwezig om hun kennis in gesprek met de deelnemers te delen. Daarnaast is er veel ruimte voor onderlinge uitwisseling en voor het stellen van eigen vragen.

Inschrijven

Wilt u zich inschrijven voor een  bijeenkomst, dat kan via onderstaande linkjes. De volgende bijeenkomsten zijn gepland:

Meer informatie?

Voor meer vragen kunt u terecht bij het ondersteuningsteam van de VGN, bereikbaar via kwaliteitskader@vgn.nl

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reactie toevoegen

 

Beveiligingsvraag:

Wat is het vierde woord in deze zin? *

* Verplicht veld