twitter
 
 
 
23 juni 2017 00:00

Leergang Strategisch Opleidingsbeleid

Datum: 1 september 2017

De arbeidsmarkt, de beroepspraktijk en de manier van opleiden en leren in de gehandicaptensector verandert. Inspelen op deze veranderingen is urgent. Urgent omdat de veranderingen zich nu al voordoen en op korte termijn gevolgen hebben voor de kwaliteit van werk én het kunnen beschikken over voldoende gekwalificeerde professionals. Om organisaties in de gehandicaptensector te ondersteunen bij deze omslag in leren en werken, ontwikkelt de VGN (met subsidie van VWS) een Leergang strategisch opleidingsbeleid.

Link naar artikelDecoratieve afbeelding

De leergang kent zeven bijeenkomsten en deze vinden plaats van september t/m maart 2018. Deelname aan de leergang is gratis. Tijdens deze leergang wordt voor de eigen organisatie in zeven bijeenkomsten een consistent en meerjarig leerplan gemaakt, zodat de eigen organisatie meteen een antwoord heeft op de vraag hoe dat te realiseren.

Webinar voor meer achtergrond

Om meer te weten te komen hoe de leergang eruit komt te zien en wat er van je verwacht gaat worden, heeft de VGN een webinar georganiseerd op 5 juli jl. Naast een uitleg over de opzet en het resultaat van de leergang, zijn er ook vragen van de deelnemers beantwoord.

Terugkijken kan nog steeds en blijft gratis, maar aanmelden is noodzakelijk. Dat kan hier (externe website).

Na aanmelden ontvang je de benodigde gegevens om aan het webinar terug te kijken.

Inschrijven leergang Strategisch opleidingsbeleid

Inschrijven voor deze leergang is helaas niet meer mogelijk.


*
*
*
*
*
*
*


* verplicht veld


Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reactie toevoegen

 

Beveiligingsvraag:

Wat is het vierde woord in deze zin? *

* Verplicht veld