twitter
 
 
 
10 juli 2017 10:56

Vrijdag 8 september laatste dag inschrijven voor Leergang strategisch opleidingsbeleid

Datum: 14 september 2017
Tijd: 9:30 - 13:00

De arbeidsmarkt, de beroepspraktijk en de manier van opleiden en leren in de gehandicaptensector verandert. Inspelen op deze veranderingen is urgent. Om organisaties in de gehandicaptensector te ondersteunen bij deze omslag in leren en werken, ontwikkelt de VGN (met subsidie van VWS) een Leergang strategisch opleidingsbeleid. De eerste bijeenkomst vindt plaats op donderdag 14 september. 

Link naar artikelDecoratieve afbeelding

De leergang kent zeven bijeenkomsten. Deze zijn maandelijks in de periode van september t/m maart 2018. Deelname aan de leergang is gratis. Tijdens deze leergang wordt voor de eigen organisatie in zeven bijeenkomsten een consistent en meerjarig leerplan gemaakt. Zou werk je gericht aan de structuur, stappen en onderdelen van een strategisch opleidingsbeleid zodat aanpassing in de eigen leercultuur mogelijk wordt en de eigen organisatie een antwoord heeft op de vraag hoe dat te realiseren.

Webinar voor meer achtergrond

Om meer te weten te komen hoe de leergang eruit komt te zien en wat er van je verwacht gaat worden, heeft de VGN een webinar georganiseerd op 5 juli jl. Naast een uitleg over de opzet en het resultaat van de leergang, zijn er ook vragen van de deelnemers beantwoord. Terugkijken kan nog steeds en blijft gratis, maar aanmelden is noodzakelijk. Dat kan hier (externe website). Na aanmelden ontvang je de benodigde gegevens om aan het webinar terug te kijken.

Inschrijven leergang Strategisch opleidingsbeleid

Wil je zeker weten dat je deel kan nemen en wil je je nu alvast inschrijven voor de leergang Strategisch Opleidingsbeleid? Dat kan via dit formulier.

Reacties

Goedemiddag, Vanuit Zideris wil ik graag 3 (of 4) deelnemers aanmelden voor deze leergang. Graag hoor ik of ik via deze weg de plaatsen alvast kan reserveren. De namen van de deelnemers worden doorgegeven zodra bekend is of dit aantal mensen ook daadwerkelijk kan deelnemen. Ivm mijn aankomende vakantie, wil ik u vragen de reactie te versturen naar Dirkjan Beumer, d.beumer@zideris.nl Alvast mijn hartelijke dank, Aniek Pere Manager HR Zideris

Reactie toevoegen

 

Beveiligingsvraag:

Wat is het vierde woord in deze zin? *

* Verplicht veld