twitter
 
 
 
4 augustus 2017 11:28

Gezocht: deelnemers klankbordgroep Medicatie

De VGN is op zoek naar actieve en enthousiaste leden voor een nieuw op te richten klankbordgroep Medicatie.

De VGN is actief betrokken bij de ontwikkelingen op het gebied van medicatie en krijgt daarbij te maken met uiteenlopende vraagstukken op het gebied van medicatiebeleid en -veiligheid. Wij vinden het belangrijk om goed aan te sluiten op wat er in praktijk speelt en leeft. Het is bij ons bekend dat bij onze achterban veel kennis en expertise aanwezig is op dit gebied. Graag maken wij meer gebruik van deze kennis en expertise zodat wij  de belangen van onze leden nog beter kunnen behartigen. Daarom willen wij een klankbordgroep formeren van experts op gebied van medicatie, werkzaam in de gehandicaptenzorg.

De klankbordgroep zal hoofdzakelijk per e-mail geraadpleegd worden.

Heeft u in uw werk te maken met het medicatie(veiligheid) binnen uw instelling? Wilt u meedenken en uw inzichten en ervaringen met betrekking tot dit onderwerp laten horen? Voor vragen of  aanmelden voor de VGN klankbordgroep Medicatie kunt u zich wenden tot: Judith Dubero, jdubero@vgn.nl.

Reacties

Graag denk ik mee over medicatiebeleid vraagstukken. Ik werk als zelfstandig BOPZ arts bij diverse VGinstellingen

Ik wil graag meewerken in de klankbordgroep Medicatie. Ik werk als beleidsmedewerker met o.a. als beleidsveld Medicatie binnen Ipse de Bruggen.

Natuurlijk wil ook de Ned. Ver. van Apothekers werkzaam voor Verstandelijk Gehandicapten ( NVApVG) meewerken aan verbetering van de farmacotherapeutische zorg van hun cliënten.

Als psychiater betrokken bij Amerpoort en Sherpa ben ik sinds 2014 actief betrokken bij projecten om psychofarmaca af te bouwen. We hebben daarover ook gepubliceerd in het blad voor AVG. En mijn ervaringen zet ik graag breder in.

Hartelijk dank voor jullie reacties! Zouden jullie mij jullie mailadres willen laten weten? Dat kan naar jdubero@vgn.nl. Alvast dank!

Ook ik sluit me graag aan bij de klankbordgroep medicatieveiligheid. Het thema is onderdeel van mijn pakket als beleidsadviseur bij Lunet zorg.

Ook ik doe graag mee met de klankbordgroep medicatie. Heb dit in mijn pakket als beleidsadviseur kwaliteit en veiligheid.

Ik sluit me graag aan. Ik werk als coördinerend begeleider binnen 3 woningen bij Cello. In deze woningen staat de ouder wordende cliënt centraal.

Ik wil graag meedenken in de klankbordgroep. Ik werk als lean coach binnen Cello en we zijn gestart met het project veilige medicatieverstrekking.

ik neem graag deel aan de klankbordgroep medicatie. Ik werk bij Zozijn en ben coördinator van de Farmaceutische Zorg. Ik zorg er o.a voor opleiding, implementatie en uitvoering van beleid rondom medicatie. Zowel voor cliënten met als zonder behandeling.

Graag denk ik mee in de Klankbordgroep medicatie van de VGN

Hartelijk dank voor ieders aanmelding. Wilt u ook een mail sturen naar jdubero@vgn.nl? Dan kunnen wij uw gegevens verwerken.

Medicatie beleid zit in de Top 3 van continue aandacht binnen onze organisatie, daarom graag wil ik mee doen. Peter Goedhart Manager Zorg Sjaloomzorg.

Beste Peter, Dank voor het bericht. Zou je hierover ook een mail willen sturen aan jdubero@vgn.nl? Dan kan ik de aanmelding verwerken.

De vraag of het mogelijk is om uitkomsten uit de klankbordgroep te delen, wanneer men wel interesse heeft, maar niet in mogelijkheid is om deel te nemen. Graag jullie reactie

Goedemorgen, Via deze weg wil ik informeren of er plekken vrij zijn bij de klankbordgroep Medicatie. Ik heb geprobeerd te mailen naar bovenstaand mailaders, echter ik krijg de melding dat deze niet meer geldig is. Mvg, J. Heijnemans

Reactie toevoegen

 

Beveiligingsvraag:

Wat is het vierde woord in deze zin? *

* Verplicht veld