twitter
 
 
 
4 augustus 2017 11:28

Gezocht: deelnemers klankbordgroep Medicatie

De VGN is op zoek naar actieve en enthousiaste leden voor een nieuw op te richten klankbordgroep Medicatie.

De VGN is actief betrokken bij de ontwikkelingen op het gebied van medicatie en krijgt daarbij te maken met uiteenlopende vraagstukken op het gebied van medicatiebeleid en -veiligheid. Wij vinden het belangrijk om goed aan te sluiten op wat er in praktijk speelt en leeft. Het is bij ons bekend dat bij onze achterban veel kennis en expertise aanwezig is op dit gebied. Graag maken wij meer gebruik van deze kennis en expertise zodat wij  de belangen van onze leden nog beter kunnen behartigen. Daarom willen wij een klankbordgroep formeren van experts op gebied van medicatie, werkzaam in de gehandicaptenzorg.

De klankbordgroep zal hoofdzakelijk per e-mail geraadpleegd worden.

Heeft u in uw werk te maken met het medicatie(veiligheid) binnen uw instelling? Wilt u meedenken en uw inzichten en ervaringen met betrekking tot dit onderwerp laten horen? Voor vragen of  aanmelden voor de VGN klankbordgroep Medicatie kunt u zich wenden tot: Judith Dubero, jdubero@vgn.nl.

Reacties

Graag denk ik mee over medicatiebeleid vraagstukken. Ik werk als zelfstandig BOPZ arts bij diverse VGinstellingen

Ik wil graag meewerken in de klankbordgroep Medicatie. Ik werk als beleidsmedewerker met o.a. als beleidsveld Medicatie binnen Ipse de Bruggen.

Natuurlijk wil ook de Ned. Ver. van Apothekers werkzaam voor Verstandelijk Gehandicapten ( NVApVG) meewerken aan verbetering van de farmacotherapeutische zorg van hun cliënten.

Als psychiater betrokken bij Amerpoort en Sherpa ben ik sinds 2014 actief betrokken bij projecten om psychofarmaca af te bouwen. We hebben daarover ook gepubliceerd in het blad voor AVG. En mijn ervaringen zet ik graag breder in.

Hartelijk dank voor jullie reacties! Zouden jullie mij jullie mailadres willen laten weten? Dat kan naar jdubero@vgn.nl. Alvast dank!

Reactie toevoegen

 

Beveiligingsvraag:

Wat is het vierde woord in deze zin? *

* Verplicht veld