twitter
 
 
 
19 oktober 2017 11:00

Uitnodiging bijeenkomst Privacy 21 november 2017

Datum: 21 november 2017
Tijd: 10:00 - 12:30
Locatie: Oudlaan 4, Utrecht

Op vrijdag 25 mei 2018 vervangt de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) de huidige Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp). De AVG kent een aantal dezelfde uitgangspunten en begrippen als de Wbp maar introduceert ook nieuwe verplichtingen voor u als zorgaanbieder. Tijdens deze bijeenkomst ligt het zwaartepunt op het juridische gedeelte van deze verandering. De VGN organiseert een tweede bijeenkomst waarbij de nadruk ligt op de praktische uitvoering van de AVG. Hierover wordt u binnenkort geïnformeerd.

Onlangs heeft de VGN een tweetal factsheets opgesteld in samenwerking met advocatenkantoor Van Doorne:

Wat betekent de AVG voor mij als zorgaanbieder?

Privacyrecht- advocaat Eva de Vries van advocatenkantoor Van Doorne neemt samen met u de juridische veranderingen door en laat u zien voor welke uitdaging aanbieders van gehandicaptenzorg komen te staan. 

De bijeenkomst vindt plaats op dinsdag 21 november 2017 van 10:00 (inloop vanaf 09:30) tot 12.30 uur bij de VGN aan de Oudlaan 4 te Utrecht. Aansluitend wordt er een lunch georganiseerd waarbij het mogelijk is om na te praten over deze informatieve ochtend. Leden kunnen zich tot en met 17 november 2017 aanmelden via onderstaand formulier. Via dit formulier krijgt u de gelegenheid om voorafgaand aan de bijeenkomst alvast uw vragen te stellen. Een week van tevoren ontvangt u een e-mail van ons met de routebeschrijving en aanvullende informatie over het programma. U mag deze uitnodiging naar andere geïnteresseerden sturen binnen uw organisatie.  

Voor inhoudelijke vragen kunt u contact opnemen met Lilly Wijnbergen (06-23176973 of lwijnbergen@vgn.nl). Voor vragen over deze ochtend kunt u terecht bij Carolyne Woei (030-2739303 of secretariaat@vgn.nl). 


*
*
*
*
*
*
*


* verplicht veld


Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reactie toevoegen

 

Beveiligingsvraag:

Wat is het vierde woord in deze zin? *

* Verplicht veld