twitter
 
 
 
VGN: 19 oktober 2010 15:08

Aanmelden CAO-helpdesk

Binnen het besloten gedeelte van de website van de VGN biedt de VGN een afgeschermd gedeelte: de CAO Helpdesk. De CAO Helpdesk is bestemd voor functionarissen die zich bezighouden met het werkgeversbeleid van hun organisatie. Zij kunnen hier terecht met hun vragen omtrent het CAO- en arbeidsrecht, brochures en antwoorden op veelgestelde vragen. Om toegang te krijgen tot de content in dit gedeelte én om de VGN Nieuwsbrief Arbeidszaken te kunnen lezen, moet u lid zijn van de groep CAO Helpdesk.

Link naar artikelDecoratieve afbeelding
Aanmelden

Wilt u lid worden? Log dan in op het VGN-ledennet en meld u daarna aan voor de CAO-helpdesk.
Wanneer u eenmaal bent aangemeld staan de volgende diensten en producten voor u open:

Juridisch advies voor leden

Vragen op het gebied van de CAO en het arbeidsrecht kunnen worden voorgelegd aan onze deskundige juridisch adviseurs. De CAO-helpdesk geeft u telefonisch advies en denkt met u mee.

 

Formulier: Indien u het volgende formulier invult, nemen de juristen van de helpdesk zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk binnen vijf werkdagen contact met u op om uw vraag te beantwoorden.

E-mail:  U kunt uw vraag per e-mail zenden aan caohelpdesk@vgn.nl. De juristen van de helpdesk nemen zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk binnen vijf werkdagen contact met u op om uw vraag te beantwoorden.

Telefoon: De helpdesk is iedere werkdag telefonisch bereikbaar tussen 9.00 uur en 12.00 uur op het nummer 030-27 39 719.

Informatievoorziening
Op de hoogte blijven van actualiteiten, FAQ's en ander nieuws op gebied van CAO en arbeidsrecht? De helpdesk informeert u middels het ledennet en de Nieuwsbrief Arbeidszaken over actualiteiten en ontwikkelingen op het gebied van de CAO en het arbeidsrecht.

Brochures

in de vorm van brochures wordt u door de CAO-helpdesk uitgebreide schriftelijke informatie over verschillende onderwerpen aangeboden. Zo zijn er onder andere brochures over Vakantie, Arbeidstijden, Contracten, Verlof, etc.

Voorlichtingsbijeenkomsten

Regelmatig ook worden er voorlichtingsbijeenkomsten georganiseerd over actuele thema's rondom de CAO en het arbeidsrecht. In 2011 zijn bijvoorbeeld bijeenkomsten over de nieuwe vakantiewetgeving gehouden. Houd voor nieuwe bijeenkomsten de nieuwsbrief of het ledennet in de gaten.

Lees meer over: cao, arbeidsrecht, cao-helpdesk

Reacties

Wanneer wordt de nieuwe CAO gepubliceerd?

Geachte mevrouw Thissen, Op dit moment is nog niet duidelijk wanneer het CAO-boekje klaar is. Zodra er informatie over het boekje is en hoe deze te bestellen is, wordt dit op de website geplaatst. Vriendelijke groet, Natasha Dingenouts

Welke kosten zijn verbonden met de caohelpdesk? BVD

Welke kosten zijn verbonden met de caohelpdesk? BVD

Welke kosten zijn verbonden met de caohelpdesk? BVD

Welke kosten zijn verbonden met de caohelpdesk? BVD

Welke kosten zijn verbonden met de caohelpdesk? BVD

Geachte mevrouw Van Vuuren, Er zijn geen kosten verbonden aan de CAO helpdesk

Jaren geleden hebben wij met enkele collega's een basiscursus arbeidsrecht bij VGN bezocht, die wij erg duidelijk vonden. Wordt een dergelijke cursus nog gegeven? En zo ja, wanneer? Het zou interessant zijn voor een nieuwe collega van ons. Alvast dank voor uw reactie! M.vr.gr. Esther Hoogstraten

Kunt u mij vertellen hoelang een dienst minimaal moet duren. Mag een dienst van 2:30 uur?

wij denken er over een medewerker die binnenkort AOW gerechtigd is, een tijdelijk contract aan te bieden. Is de CAO gehandicaptenzorg dan ook van toepassing? (zie ook begripsbepalingen artikel 1:1 lid b 2e punt. Bij voorbaat dank, Alie Zandman

Goedemiddag graag zou ik willen weten waar ik iemand kan inschalen gezien het salaris met de volgende taken: begeleiding van dagbesteding gecombineerd met managementtaken. Graag zou ik per mail antwoord willen krijgen. Vr.Groet Danielle Bierdrager Droohuus

Reactie toevoegen

 

Beveiligingsvraag:

Wat is het vierde woord in deze zin? *

* Verplicht veld