twitter
 
 
 

Tarieven adverteren Markant

Wilt u adverteren in Markant?

Neem voor het reserveren van advertentieruimte, staffel- en contractkortingen contact op met

Imke Belder van Bureau van Vliet
Telefoon: 023-5714745
Of stuur direct een mail: i.belder@bureauvanvliet.com

Markant is een gezamenlijke uitgave van Vereniging Gehandicaptenzorg Nederland en Uitgeverij Bohn Stafleu Van Loghum in Houten, en biedt lezers actuele informatie over alle ontwikkelingen en vernieuwingen in de gehandicaptensector. Het vakblad Markant komt zes keer per jaar in een oplage van 3.200 stuks uit. Men ontvangt Markant uitsluitend door zich te abonneren. Daarbij ontvangen alle leden van de VGN Markant bij het lidmaatschap en 20% korting op de advertentieprijzen.

Verspreiding
  • Managers en beleidsmakers in de gehele zorg aan gehandicapten (alle beslissers in de gehandicaptensector)
  • Alle stichtingen in Nederland die verblijven, tehuizen en instellingen beheren
  • Professionele deskundigen of beroepsbeoefenaren die werken in de zorg en dienstverlening aan mensen met een (verstandelijke) handicap, zoals orthopedagogen, psychologen, artsen, pedagogen, fysiotherapeuten, logopedisten en avg’s
  • Ouders van gehandicapten en ouderverenigingen
  • Studenten, scholen en bibliotheken
  • MEE’s, Riagg’s en gemeenten
  • Ambtenaren, wetenschappers en politici
Markant-website

Op de website van Markant kunt u op de homepage en op de rubriekpagina’s banners plaatsen. Deze worden boven in het rode vlak en in de rechter kolom van de website geplaatst. Leden van de VGN ontvangen 20% korting wanneer ze op de website adverteren.

Banner op homepage en rubriekpagina

De prijzen voor banners vindt u op de tarievenkaart (zie PDF). Een combinatie van een banner op de homepage en op de rubriekpagina is natuurlijk ook mogelijk. Informeer naar de mogelijkheden.

Ontwerp en opmaak banner (GIF of PNG)

Is het voor u niet mogelijk om een kant-en-klare banner aan te leveren dan kunnen wij deze voor u ontwerpen en maken. Kosten voor een GIF-banner: € 90 excl. BTW.


Download hier de tariefkaarten voor Markant en de website: