Aanmelden webinars nieuwe leertrajecten VGN Academie

online werkconferentie

Om een inhoudelijke en didactische inkijk te geven in een aantal nieuwe leertrajecten, organiseert de VGN Academie enkele webinars over de opgeleverde leertrajecten van de laatste tijd.

De webinars duren ongeveer 60 tot 90 minuten. Er zit geen maximum aan het aantal deelnemers en interactie vindt plaats via de chatfunctie.

Met deze webinars willen we medewerkers, zoals opleidingsadviseurs, trainers en gedragskundigen kennis laten maken met:

  • de opbouw van de bouwstenen
  • de te behalen leerresultaten
  • het combineren van bouwstenen bij het gebruik van een blended traject, zoals een powershot, een casus of een praktijkopdracht

Meld jezelf of een collega aan via onderstaand inschrijfformulier. Na inschrijving ontvang je een link waarmee je online toegang krijgt tot het webinar. 

Ik meld me aan voor:
Ik geef de VGN toestemming om mijn naam, de naam van mijn organisatie, mijn functie, mijn telefoonnummer en mijn e-mailadres te delen met de deelnemers van deze bijeenkomst voor het doel kennisdeling.
Ik geef de VGN toestemming om foto's en film- en/of geluidsmateriaal van mij te gebruiken voor maatschappelijke inspiratie en promotie van de VGN via de website, nieuwsbrief en social media- accounts van de VGN.