Aanmeldformulier spreekuren mbo-certificaten

pen ligt op opengeslagen boek

Naar aanleiding van de bijeenkomst over mbo-certificaten organiseert de VGN drie spreekuren om de vragen te behandelen die tijdens de bijeenkomst in de chat zijn gesteld. Ook is er ruimte voor aanvullende vragen.

Een terugblik op de bijeenkomst over mbo-certificaten is te lezen via deze link.

Spreekuren

Op dinsdag 20 april van 12.00 tot 13.00 uur behandelen we vragen over de Nationale Zorgklas en de ervaringen van de Nationale Zorgklas met mbo-certificaten, naar aanleiding van de presentatie van Devie Rusch.

Op woensdag 21 april van 9.00 tot 10.00 uur behandelen we vragen over het leerwerktraject en de mbo-certificaten, naar aanleiding van de presentatie van Annette van Krimpen.

Op donderdag 22 april van 9.00 tot 10.00 uur behandelen we vragen over de inzet van mbo-certificaten binnen een zorgorganisatie en de bijbehorende begeleidingsstructuur, naar aanleiding van de presentatie van Ramon de Groot.

Inschrijven

U kunt zich hieronder inschrijven. Het maximale deelnemersaantal is 20 per spreekuur. Deelnemers ontvangen uiterlijk 2 uur voor de bijeenkomst een link om in te loggen. Bij een overtekening zullen er extra spreekuren komen. U ontvangt daarvan eveneens bericht.

Ik meld mij aan voor de volgende bijeenkomst(en)
Aanmelden vóór 20 april 09.00 uur!
Aanmelden vóór 20 april 16.00 uur!
Aanmelden vóór 21 april 16.00 uur.
Ik geef de VGN toestemming om mijn naam, de naam van mijn organisatie, mijn functie, mijn telefoonnummer en mijn e-mailadres te delen met de deelnemers van deze bijeenkomst voor het doel kennisdeling.
Ik geef de VGN toestemming om foto's en film- en/of geluidsmateriaal van mij te gebruiken voor maatschappelijke inspiratie en promotie van de VGN via de website, nieuwsbrief en social media- accounts van de VGN.