Ledenbijeenkomst Wet zorg en dwang

09:30
12:30
VGN - Oudlaan 4, Utrecht
Wet zorg en dwang logo

De Wet zorg en dwang (Wzd) treedt 1 januari 2020 in werking. De Wzd vervangt de huidige Wet bopz. Ten behoeve van de implementatie van de Wzd in uw organisatie, organiseert de VGN op donderdag 20 juni 2019  een ledenbijeenkomst. 

Het  programma van deze bijeenkomst staat nog niet vast en zal nog nader worden ingevuld. Er zal in ieder geval aandacht worden besteed aan de laatste stand van zaken en aan informatie over verschillende onderwerpen uit de Wzd.  U kunt zich alvast voor deze bijeenkomst opgeven.

We ontvangen u graag vanaf 09.30 uur met koffie en thee waarna om 10.00 uur de plenaire bijeenkomst begint. Vanaf 12.30 uur staat de lunch voor u klaar en is er gelegenheid om met elkaar na te praten.

Voor wie

De bijeenkomst is bedoeld voor managers, staf- en beleidsfunctionarissen en kwaliteitsfunctionarissen of andere functionarissen die zich binnen de organisaties met de Wzd zullen gaan bezighouden. Er kunnen ongeveer 100 mensen deelnemen. Wordt de aanmelding voor  de bijeenkomst overschreven, dan zal de bijeenkomst in 2019 één of meerdere keren worden herhaald.

Aanmelden

De VGN organiseert vier bijeenkomsten: dinsdag 9 april, donderdag 20 juni, dinsdag 24 september en dinsdag 26 november 2019. U kunt zich hier aanmelden voor de bijeenkomst(en), onder het artikel vindt u het aanmeldformulier.  Aanvullende informatie inclusief het definitieve programma ontvangt u een week voor de bijeenkomst. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Renate Fennis, secretariaat@vgn.nl of 030-2739301.

Deze pagina is een onderdeel van: