Platform Duurzaamheid VGN: in dialoog ervaringen delen, samen leren en verder ‘groeien’

13:30
16:30
Oudlaan 4, Utrecht
duurzaam

De VGN wil haar leden graag ondersteunen bij het oppakken en uitvoeren van hun maatschappelijke verantwoordelijkheden. Daarom organiseren wij op maandag 23 september de vierde bijeenkomst van het Platform Duurzaamheid.

Eerst zal de VGN de stand van zaken bespreken over o.a. de visie van het bestuur op de aanpak van duurzaamheid; over de informatieplicht en energie-audit en de tool die daarvoor gemaakt is; over de zogenoemde individuele routekaarten.

Zorgorganisatie Abrona vertelt over haar route naar een duurzame bedrijfsvoering. Hoe worden ambities en doelstellingen concreet en hoe betrek je de cliënten en medewerkers daarbij? Abrona wordt geholpen bij de bewustwording door duurzaamheidspartner ‘Onze Zorg is Opgewekt’ en samen bespreken ze hun aanpak.

Na de pauze geven we podium aan het RIVM om ervaringen en gedachten te wisselen over de vierde pijler van de Green Deal: hoe bevorderen we een gezonde leefomgeving in de zorg en hoe hangt dat samen met duurzaamheid.  

Het doel van de bijeenkomst is om in dialoog ervaringen te delen, samen te leren en verder te ‘groeien’. Het Platform Duurzaamheid pakt met de sector gezamenlijk het vraagstuk van duurzaamheid en energiebesparing op.

Voor meer informatie of vragen kunt u contact opnemen met Frits Mul (fmul@vgn.nl).

Aanmelden

U kunt zich via onderstaand aanmeldformulier aanmelden voor de bijeenkomst. Rond 20 september ontvangt u de bevestiging met het programma. 

Deze pagina is een onderdeel van: