ActiZ, VGN, UWV en Divosa biedt WGV Zorg en Welzijn

Inspiratie-ontbijt Stedendriehoek & Noord-Veluwe

08:00
11:15
Noord-Veluwe
ontbijt van croissant met aardbeienjam

Mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt kunnen een goede bijdrage leveren aan het verminderen van het personeelstekort in de zorg. Daarom staat het inspiratie-ontbijt Stedendriehoek & Noord-Veluwe op vrijdag 4 oktober in het teken van het beter benutten van talenten van deze groep mensen. 

Actiz en VGN, de Sectorraad Praktijk onderwijs, de PO-Raad, Lecso, Divosa, UWV, Regioplus (samenwerkingsverband van veertien regionale werkgeversorganisaties), CNV Zorg & Welzijn en de ministeries van SZW en VWS willen zich inzetten voor een aanpak die de instroom van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt op de banen in Zorg en Welzijn, faciliteert en bevordert. Zij hebben een intentieverklaring getekend om in de regio’s en in samenhang met de Regionale Actieplannen Aanpak Tekorten (RAAT) de slagkracht te versterken en organisaties duurzaam met elkaar te verbinden. 

In samenwerking met ActiZ, VGN, UWV en Divosa biedt WGV Zorg en Welzijn een ochtendprogramma met dit thema aan. We starten om 08.00 uur met de inloop en het ontbijt.

Het programma vindt u op de website van WVG Zorg en Welzijn. Hier kunt u zich ook aanmelden voor deze bijeenkomst.

Deze pagina is een onderdeel van: