Bijeenkomst over ‘Routekaart CO2 reductie’

13:15
16:15
Dominicanenklooster, Assendorperstraat 29 -Zwolle

In 2018 heeft de VGN de Green Deal 2.0 'Duurzame Zorg voor een Gezonde Toekomst' getekend. De zorgsector heeft vervolgens meegedacht met het Klimaatakkoord en afgesproken om een eigen aanpak voor verduurzaming van het vastgoed te ontwikkelen via ‘instellingsroutekaarten’. Om u daarbij te helpen, organiseren VGN, Actiz, GGZ Nederland en het Milieuplatform Zorgsector (MPZ) drie bijeenkomsten.

De bijeenkomsten zijn bedoeld voor vastgoedmanagers en andere betrokkenen bij het vastgoedbeleid, alsmede andere geïnteresseerden. 

Het doel van deze bijeenkomsten is uitleg geven over de handreiking (zie bijlage), maar ook breder: het gezamenlijke gesprek over verduurzaming, hoe werk je aan energiebesparing, wat kost het en wat levert het op, zoals besparingen op energiegebruik, circulariteit, schoon water en een gezonde leefomgeving. In de bijeenkomsten gaan we in op de noodzaak en context van een eigen routekaart en geven we praktisch advies over het gebruik van de tool daarbij.

De bijeenkomsten vinden in de regio plaats en zijn van 13.15-16.15 uur op de volgende data:

  • Woensdag 6 november; Bij ‘De Broeders’, Dokter Ruttenpark 6, Sterksel (nabij Eindhoven);
  • Woensdag 13 november; Altrecht, Levenspad 8, Zeist;
  • Maandag 25 november; Dominicanenklooster, Assendorperstraat 29, Zwolle

Aanmelden

U kunt zich hier aanmelden voor deze bijeenkomst. Het programma van de drie bijeenkomsten is identiek aan elkaar. Mocht de aanmelding van uw voorkeur vol zijn, dan kunt u één van de andere data kiezen.

Deze pagina is een onderdeel van: