VGN en het Kenniscentrum LV Seminar

Denk mee tijdens de Praktijklabs van Leerprogramma LVB

13:00
16.30
Utrecht

Op 14 november, 25 november en 2 december organiseert de VGN, in samenwerking met het Kenniscentrum LVB, drie Praktijklabs die voortkomen uit het Leerprogramma LVB. Tijdens de Praktijklabs kijken de deelnemers onder begeleiding van het Instituut van Publieke Waarden wat we kunnen leren van casuïstiek uit de praktijk om te komen tot betere hulp voor mensen met een LVB, maar vooral ook een betere verbinding te organiseren tussen de verschillende domeinen (wonen, werken, leren). Op 14 januari 2020 vindt de slotbijeenkomst plaats waar de businesscases die voortkomen uit het Leerprogramma worden gepresenteerd. Je bent van harte uitgenodigd om deel te nemen aan deze bijeenkomsten. 

Voor wie?
Jouw inbreng bij de Praktijklabs in oktober en november is belangrijk. Bestuurders, managers en professionals van de leden van de VGN zijn van harte uitgenodigd om deel te nemen, evenals partijen die betrokken zijn bij de casus. Dit kunnen bijvoorbeeld ambtenaren zijn van de gemeente, maar ook medewerkers van woningcorporaties, het UWV of andere zorgaanbieders. Deze partners kun je zelf uitnodigen aan de hand van deze uitnodiging. Ook zijn een aantal vertegenwoordigers van een aantal landelijke organisaties uitgenodigd.

De Praktijklabs worden georganiseerd op:

Donderdag 14 november, 13.00-16.30 uur, Praktijklab 1
Maandag 25 november, 9.00-13.00 uur uur, Praktijklab 2
Maandag 2 december, 13.00-16.30 uur, Praktijklab 3

Aanmelden slotbijeenkomst
Op dinsdag 14 januari 2020, van 13.00-17.00 uur, vindt een slotbijeenkomst plaats waarin we alle businesscases pitchen aan de leden van de VGN en partijen die gedurende het traject betrokken zijn geraakt en geïnteresseerd zijn in de uitkomst. Ook hier kun je je al voor aanmelden.

Aanmelden 
Je kunt je aanmelden voor alle sessies, maar de sessies ook afzonderlijk volgen. Voor meer informatie over het voortraject en aanmelden, ga naar het inschrijfformulier onderaan dit artikel. Ook kun je hier aangeven of je van de lunch gebruik maakt. 

Praktijklab LVB

Luncht u mee?
Ik geef de VGN toestemming om mijn naam, de naam van mijn organisatie, mijn functie, mijn telefoonnummer, mijn emailadres en foto's van de bijeenkomst te delen met de deelnemers van deze bijeenkomst voor het doel kennisdeling.