VGN i.s.m. Actiz Seminar

Succesvol digitaal werken, hoe organiseer ik dat?

13:00
17:00
Actiz, Oudlaan 4 in Utrecht

Hebben u en uw medewerkers last van uw trage WiFi? Twijfelt u over de veiligheid van uw ICT netwerk? Vraagt u zich af hoe u uw cliënten kunt voorzien van digitale televisie? Staat u aan de vooravond van omvangrijke investeringen in uw ICT? Deze workshop richt zich op bestuurders en ICT-beslissers en biedt hen aan de hand van de handreiking Netwerkinfrastructuur inzicht in het verband tussen de netwerkinfrastructuur en technologische toepassingen binnen een zorgorganisatie.

Niets is zo frusterend voor medewerkers als trage en ingewikkelde ICT-applicaties en internetverbindingen die afbreuk doen een positieve ervaring. Eén van de belangrijke oorzaken van het falen van nieuwe technologie is, naast het veranderkundig proces, de onderliggende netwerkinfrastructuur. Deze infrastructuur is vaak niet ondersteunend (meer) aan de gebruikte technologie en daarmee ook niet ondersteunend aan het primaire zorgproces én het werkplezier van de medewerkers. 

Handreiking Netwerkinfrastructuur
Een handreiking (link https://handreiking.coreon.nl/) geeft inzicht in het verband tussen de netwerkinfrastructuur en technologische toepassingen binnen een zorgorganisatie. Daarnaast biedt het handvatten om dit onderwerp te agenderen in de eigen zorgorganisatie en te komen tot een generieke basisinfrastructuur die past bij uw zorgorganisatie en uw medewerkers faciliteert bij het werken met de ICT van nu en morgen.  
De handreiking is opgesteld door Wijtz en Coreon in opdracht van ActiZ en VGN.

Deze pagina is een onderdeel van: