-

Special Olympics Nationale Spelen 2020

Den Haag
Special olympics

Ruim 2.000 sporters met een verstandelijke beperking zullen op 12, 13 en 14 juni 2020 worden ontvangen in Den Haag voor de Special Olympics Nationale Spelen. De sportstad aan zee waar iedereen recht heeft op een geweldig sportleven, op welk niveau dan ook. Op de Special Olympics Nationale Spelen (SONS) 2020 zijn alle sporters met een verstandelijke beperking welkom, ongeacht niveau of eerdere prestaties. Ken jij talentvolle mensen met een beperking binnen jouw zorgorganisatie die hieraan willen meedoen of wil jij supporter worden? Meld je aan!

MEEDOEN? NATUURLIJK! 

De sportnota van de stad heeft als ambitie voor 2030 iedere inwoner aan het bewegen te hebben, jong en oud, man en vrouw, met of zonder beperking en van welke achtergrond dan ook. Iedereen. Daarom is de slogan voor SONS2020: Meedoen? Natuurlijk!

Het doel is dat heel Den Haag straks weet wat Special Olympics is, dat nog meer Hagenaars met een beperking gaan bewegen en gaan deelnemen aan grote sportevenementen. De beeldvorming willen we positief beïnvloeden door samenwerking tussen alle geweldige initiatieven die er al zijn in de stad. 

Wordt Supporter

De organisatie van de Special Olympics Nationale Spelen 2020 vraagt uw steun om het event mogelijk te maken. Voor een bedrag van €250 kan 1 sporter al meedoen. Wil je meer weten over deze voorwaarden of de (andere) opties om dit prachtige event te steunen? Klik hier!

Deze pagina is een onderdeel van: