Online ledenbijeenkomst Wet zorg en dwang

10.00
11.30
Online
locatieregister WZD

Ook in 2020 zal de VGN ledenbijeenkomsten houden over de Wzd. In deze bijeenkomsten wordt u onder andere bijgepraat over de laatste ontwikkelingen, worden zaken toegelicht waarover onduidelijkheid bestaat, kunt u uw ervaringen delen en problemen waar u tegen aanloopt melden etc.

Op dinsdag 8 september van 10.00 tot 11.30 uur is de eerstvolgende bijeenkomst online. De nadere invulling van het programma van deze bijeenkomst wordt later bekendgemaakt. U kunt zich aanmelden via onderstaand formulier. Op dinsdag 6 oktober wordt de laatste online bijeenkomst Wzd georganiseerd. Ook daarvoor kunt u zich aanmelden via onderstaand formulier.

Inschrijfformulier Ledenbijeenkomst Wet zorg en dwang

Ik meld mij aan voor de volgende online bijeenkomst(en)
10.00 tot 11.30 uur
10.00 tot 11.30 uur
Ik geef de VGN toestemming om mijn naam, de naam van mijn organisatie, mijn functie, mijn telefoonnummer en mijn e-mailadres te delen met de deelnemers van deze bijeenkomst voor het doel kennisdeling.
Ik geef de VGN toestemming om foto's en film- en/of geluidsmateriaal van mij te gebruiken voor maatschappelijke inspiratie en promotie van de VGN via de website, nieuwsbrief en social media- accounts van de VGN.