Online ledenbijeenkomst Wet zorg en dwang

10.00
11.30 uur
online
locatieregister WZD

Ook in 2020 zal de VGN ledenbijeenkomsten houden over de Wzd. In deze bijeenkomsten wordt u onder andere bijgepraat over de laatste ontwikkelingen, worden zaken toegelicht waarover onduidelijkheid bestaat, kunt u uw ervaringen delen en problemen waar u tegen aanloopt melden etc.

De laatste online ledenbijeenkomst is op dinsdag 6 oktober van 10.00 tot 11.30 uur. De nadere invulling van het programma van deze bijeenkomst wordt later bekendgemaakt. U kunt zich aanmelden via onderstaand formulier.

Let op: op dinsdag 8 september wordt ook een online bijeenkomst Wzd georganiseerd. U kunt zich hier ook via onderstaand formulier voor aanmelden.

Inschrijfformulier Ledenbijeenkomst Wet zorg en dwang

Ik meld mij aan voor de volgende online bijeenkomst(en)
10.00 tot 11.30 uur
10.00 tot 11.30 uur
Ik geef de VGN toestemming om mijn naam, de naam van mijn organisatie, mijn functie, mijn telefoonnummer en mijn e-mailadres te delen met de deelnemers van deze bijeenkomst voor het doel kennisdeling.
Ik geef de VGN toestemming om foto's en film- en/of geluidsmateriaal van mij te gebruiken voor maatschappelijke inspiratie en promotie van de VGN via de website, nieuwsbrief en social media- accounts van de VGN.

Deze pagina is een onderdeel van: