Snapsessie Regeldruk Gehandicaptenzorg

13:00
16:30 uur
The Colour Kitchen Zuilen, Pr. Christinalaan 1, Utrecht

Administratieve lasten zorgen voor frustraties in de zorg. Daar gaan we wat aan doen tijdens de snapsessie regeldruk die op dinsdag 17 november 2020 wordt georganiseerd. Samen met je collega’s ga je aan de slag om regeldruk binnen jouw organisatie in kaart te brengen en terug te dringen.

Snappen, schrappen en verbeteren

Samen werken aan minder onnodige regels zodat je meer tijd overhoudt voor de zorg en de cliënt. Tijdens de snapsessie besteden we aandacht aan het snappen en verbeteren van regels en werkprocessen. Waar komen regels vandaan, hoe kunnen onnodige regels geschrapt worden, en welke regels moeten op landelijk niveau aangepakt worden? Doe mee en meld je aan voor een van de gratis snapsessie!

Tijdens de snapsessie ontmoet je andere zorgprofessionals die net als jij werken aan minder onnodige regels in de gehandicaptenzorg. Leer van elkaars ervaringen en (succesvolle) aanpakken.

Programma

13.00 – 13.30 uur Inloop
13.30 – 17.00 uur Plenair programma


Aanmelden

Meld je hier aan voor de snapsessie. Er zijn geen kosten verbonden aan deze bijeenkomst.

Meer informatie

Heb je nog vragen over de schrap-tweedaagse? Stuur een mail aan Simone van Vugt, projectassistent programma (ont)regel de zorg, via minderregeldruk@vilans.nl.

Deze pagina is een onderdeel van: