Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport

Save the date: Congres Toekomstagenda zorg voor mensen met een beperking

09:00 18:00
Beatrix Theater Utrecht

Op 25 maart vindt het Congres Toekomstagenda Zorg voor mensen met een beperking plaats in het Beatrixtheater in Utrecht en is ook deels online te volgen. De dag start om 9:00 – 17:00 en deelname is gratis. Staat deze dag al gereserveerd in jouw agenda?

Dagvoorzitter Joost Hoebink neemt je deze dag mee langs de ingezette acties en mijlpalen om de gehandicaptenzorg toekomstbestendig te maken. We hebben deze dag keuze uit ruim 30 inspirerende workshops voor cliënten, naasten, professionals, beleidsmedewerkers, management in de zorgsector en het maatschappelijk domein. 

De sprekers op het hoofdpodium hebben stuk voor stuk een boeiend verhaal te vertellen: Niek van den Adel over veerkracht, Jonathan Maas over zijn broer Manuel en Alice Schippers over Inclusief besturen. Ook Conny Helder, minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport is aanwezig. 

Je hebt ieders talent nodig om een gemeenschap te bouwen. Met het congres Toekomstagenda zorg voor mensen met een beperking zetten we in op talent. Door elkaars talent te (h)erkennen en krachten te bundelen, maken we de weg vrij voor vernieuwing. Zo werken we gezamenlijk aan een samenleving waarin iedereen naar wens en vermogen meedoet. 

De registratie en inschrijven voor de workshops kan vanaf 1 maart. Hiervoor krijg je via de mail een uitnodiging. 

Meld je aan om op de hoogte te blijven