Online vragenuur PFZW voor werknemers in zorg en welzijn: woensdag 26 juni, 19.00 uur

Als u later stopt met werken, krijgt u elke maand pensioen van PFZW. Al wordt u 120 jaar. Op 1 januari 2026 gaat PFZW over op nieuwe regels voor pensioen. Uw pensioen wordt dan makkelijker te begrijpen en het wordt duidelijker wat u opbouwt. Houden vragen over de nieuwe pensioenregeling u nu al bezig? Neem dan deel aan het online vragenuur van PFZW op woensdag 26 juni van 19.00 - 20.00 uur. Speciaal voor iedereen die pensioen opbouwt bij PFZW.

Datum
Tijd
19:00 - 20:00
Locatie
Online
Organisator
Pensioenfonds Zorg & Welzijn
Banner PFZW
  • Wilt u weten wat er is geregeld in de nieuwe pensioenregeling?
  • Heeft u een vraag over het omzetten van de pensioenen?
  • Bent u benieuwd naar de keuzemogelijkheden die u straks heeft?

Jorick de Bruin (bestuurslid PFZW namens de werknemersorganisaties) en Dick Boeijen (pensioenexpert) beantwoorden de meest gestelde vragen die tijdens het vragenuur binnenkomen.

Woensdag 26 juni 2024 | 19.00 - 20.00 uur

Zet 26 juni alvast in uw agenda, u bent van harte welkom. Wanneer u zich aanmeldt, ontvangt u van ons een week van tevoren een e-mail met een link. Past dit tijdstip niet in uw agenda? Geen probleem. U kunt het online vragenuur hier later terugkijken. Dan vindt u ook de meest gestelde vragen en antwoorden op onze website. Aan het online vragenuur zijn geen kosten verbonden.

Via deze link kunnen ge├»nteresseerden zich aanmelden: Meer informatie en aanmelden.

Heeft u nu al een vraag?

Heeft u nu al een vraag die u graag tijdens het online vragenuur beantwoord wil zien? Laat het ons alvast weten via vraagdeexpert@pfzw.nl

Wil je meer weten of heb je vragen of opmerkingen?

Neem contact op met Quinten Slaaf
E-mail
Telefoonnummer
Quinten Slaaf

Deze pagina is een onderdeel van