Nieuws

Peter Staal nieuw lid Raad van Commissarissen DeSeizoenen

20 september 2017

Per 15 september 2017 versterkt Peter Staal de Raad van Commissarissen (RvC) van zorgorganisatie DeSeizoenen. De heer Staal is antroposofisch huisarts in Tilburg en heeft ruime bestuurlijke ervaring in bijvoorbeeld de Nederlandse Vereniging van Antroposofische Zorgaanbieders (NVAZ). Daarnaast is hij als medisch adviseur verbonden aan Weleda en schrijft hij regelmatig teksten en columns.

Peter Staal versterkt als vierde persoon de raad die verder bestaat uit Andreas Reigersman (voorzitter), Hans de Goeij en Ellen Maat. Hij volgt Bob Witsenburg op die eind vorig jaar vertrok. Met de heer Staal heeft DeSeizoenen opnieuw een commissaris met als specifiek aandachtsgebied het ontwikkelen en borgen van de zorginhoudelijke kwaliteit en het medische beleid vanuit de antroposofische identiteit van de organisatie.  

DeSeizoenen bestaat uit verschillende woon- en werkgemeenschappen in Oost en Zuid-Oost-Nederland voor mensen met een verstandelijke beperking, meervoudige handicap en/of gedragsproblematiek. DeSeizoenen werkt vanuit een antroposofische inspiratie. Dit betekent dat de organisatie uitgaat van de mogelijkheden, talenten en wensen van cliënten in plaats van de beperkingen.

Deze pagina is een onderdeel van: