Naar hoofdmenuNaar hoofdinhoud

HomeThema'sArbeidsmarktArbeidsmarktbeleid en -onderzoek

Vacature-onderzoek gz-psychologen: laatste kans om deel te nemen

Enige tijd geleden is dit vacature-onderzoek gestart. VGN riep u op om deel te nemen aan dit onderzoek. Begin december hebben alle hoofden van de behandeldienst/expertisecentrum hiervoor per post een uitnodiging ontvangen, met een link.

De respons is op dit moment nog te laag om betrouwbare informatie op te leveren. Daarom roept de VGN u nogmaals op om deel te nemen aan het onderzoek, als u dit nog niet heeft gedaan.

Uitsluitend bij een hoger aantal deelnemende organisaties kan het Capaciteitsorgaan de vacaturegraad van gz-psychologen in de gehandicaptenzorg meenemen in haar advies over het aantal opleidingsplaatsen voor gz-psychologen.

U kunt meedoen aan het onderzoek door middel van het invullen van een digitale vragenlijst. Dit vergt minder dan 10 minuten van uw tijd. Dit kan tot 24 januari.

Meer informatie over de inhoud van het onderzoek is beschikbaar via vacatureonderzoek@prismant.nl. Hier kunt u desgewenst ook een nieuwe link aanvragen. Informatie over de werkwijze van het Capaciteitsorgaan is beschikbaar via e.dankers@capaciteitsorgaan.nl.

Icon TwitterLinkedIn IconIcon FacebookIcon Mail