Naar hoofdmenuNaar hoofdinhoud

HomeThema'sArbeidsvoorwaardenActueel

Training CAO Gehandicaptenzorg Arbeidsovereenkomsten

De VGN organiseert voor onze leden op dinsdag 24 april 2018 een training CAO Gehandicaptenzorg met als onderwerp ‘Arbeidsovereenkomsten’.

Het maximale aantal deelnemers voor deze training is inmiddels bereikt. De training wordt tevens georganiseerd op 15 mei. Via deze link vindt u alle informatie en het inschrijfformulier voor de training op 15 mei.

Deze dag bestaat uit kennisoverdracht op interactieve wijze. Door middel van theorie en prikkelende opdrachten willen wij je graag antwoord geven op o.a. de volgende vragen: Kan ik tweemaal een proeftijd overeenkomen met werknemer? Wanneer kan een oproepkracht aanspraak maken op het rechtsvermoeden? Hoe pas ik de ketenregeling toe? Hoe pas ik maatwerk toe bij het opstellen van een arbeidsovereenkomst? Welke afwijkende bepalingen gelden voor de werknemer die doorwerkt na het bereiken van zijn of haar AOW gerechtigde leeftijd?

Onderwerpen die worden behandeld:
- Aangaan van de arbeidsovereenkomst
- Aanzeggen en verlengen van de arbeidsovereenkomst
- Beëindigen en opzeggen van de arbeidsovereenkomst
- Transitievergoeding / Garantierecht
- Doorwerken na AOW gerechtigde leeftijd

Doelgroep
P&O medewerkers.

E-learning
Om deel te nemen aan deze training bent u verplicht om de e-learning CAO Gehandicaptenzorg af te ronden.

Aanmelden
De training vindt plaats op dinsdag 24 april 2018 van 09:30 tot 16.30 uur bij de VGN aan de Oudlaan 4 te Utrecht. Voor lunch wordt uiteraard gezorgd. U kunt zich tot en met 13 april 2018 aanmelden via onderstaand formulier. Via dit formulier krijgt u de gelegenheid om voorafgaand aan de training alvast uw vragen te stellen. Eén week van tevoren ontvangt u een e-mail van ons met de routebeschrijving en aanvullende informatie over het programma.

N.B. Er is plek voor maximaal 12 deelnemers. Vol=vol

Kosten & voorwaarden deelname
Deelname aan deze training kost € 75,- euro per persoon. Dit bedrag is inclusief koffie, thee, fris, lunch en trainingsmateriaal. De factuur wordt na afloop van de training verzonden. Kosteloos annuleren is alleen tot 14 dagen voor de training mogelijk. Daarna worden de totale kosten in rekening gebracht.

Indien er minder dan 8 personen zich aanmelden, behouden wij ons het recht voor om de training te annuleren.

Voor inhoudelijke vragen kunt u contact opnemen met Marije Giezen (06-13201944 of mgiezen@vgn.nl). Voor vragen over deze dag kunt u terecht bij Carolyne Woei (030-2739303 of secretariaat@vgn.nl).

 

Icon TwitterLinkedIn IconIcon FacebookIcon Mail