Naar hoofdmenuNaar hoofdinhoud

HomeThema's

Vacature VGN: Communicatieadviseur

De VGN zoekt een bevlogen en betrokken communicatieadviseur voor 36 uur per week. 

afbeeldingen

Afbeelding 1 van 1

De VGN werkt mee aan vele onderzoeken, projecten en trajecten waarin communicatie een cruciale rol speelt. Als communicatieadviseur pak je hierin een analyserende, adviserende, creërende en faciliterende rol. Ben jij de communicatieadviseur met ruime ervaring, die de VGN kan ondersteunen bij het profileren richting de belangrijkste stakeholders en samenwerkingspartners? Kun je een bijdrage leveren aan een heldere en eenduidige communicatie ten aanzien van maatschappelijke thema’s? Zit jouw gedrevenheid in het helpen communicatiever worden van de VGN? Dan zien we uit naar jouw reactie.

We zijn op zoek naar een enthousiaste teamplayer die:
  • aantoonbare ervaring heeft met interne en externe communicatie (minimaal 7 jaren) en minimaal hbo werk- en denkniveau heeft,
  • een actuele visie op (verander)communicatie heeft, verbindend is en kennis heeft van diverse werkvormen,
  • een heldere en vlotte communicatiestijl heeft, zowel mondeling als schriftelijk,
  • communicatieve vraagstukken kan analyseren en hierover pro-actief kan adviseren,
  • communicatie rondom diverse campagnes en bijeenkomsten kan opzetten, organiseren en uitvoeren,
  • communicatieplannen kan opstellen en uitvoeren voor onze maatschappelijke thema’s en projecten,
  • vaardig is met het inzetten van social media,

Heb je campagne-ervaring in de (gehandicapten)zorg, dan heb je absoluut een pre.

Wat biedt de VGN?

Een uitdagende functie! De VGN past de CAO Gehandicaptenzorg toe. Inschaling in FWG schaal 55 op basis van kennis en ervaring. Aanstelling geschiedt in eerste instantie voor een periode van een jaar. Verder investeert de VGN in goede opleidingen en persoonlijke ontwikkeling van haar medewerkers.

Informatie en sollicitatie

Informatie over de functie kun je inwinnen bij Marjoleyn Vreugdenhil, manager Communicatie, 06 - 46 07 38 03 of mvreugdenhil@vgn.nl. Je schriftelijke sollicitatie kun je onder vermelding van communicatieadviseur mailen naar personeel@vgn.nl t.a.v. Ronella Bleijenburg. Je sollicitatie dient voor 23 juli 2018 in ons bezit te zijn. De sollicitatiegesprekken worden gepland vanaf 27 augustus 2018 (in verband met de zomerperiode).

Privacy

Wij maken u erop attent dat wij de persoonsgegevens die u ons verstrekt bij een eventuele sollicitatie, zullen verwerken op de manier zoals wij die in onze privacyverklaring hebben omschreven. De privacyverklaring vindt u in de bijlage. 

Icon TwitterLinkedIn IconIcon FacebookIcon Mail