Naar hoofdmenuNaar hoofdinhoud

HomeThema's

VGN organiseert tweede bijeenkomst platform duurzaamheid

De VGN organiseert op donderdag 1 november 2018 van 10.00 – 12.00 uur de tweede bijeenkomst van het platform duurzaamheid, bij de VGN in Utrecht. De Bank Nederlandse Gemeenten (BNG) en CFP-Green Buildings zullen een bijdrage leveren. Vanuit de sector zelf zal Reinaerde laten zien hoe men daar energiebesparing en duurzaamheid vormgeeft. Het gaat in deze bijeenkomst om ervaringen delen, van elkaar leren en verder 'groeien'. U kunt zich nog stees opgeven.

Op 19 april informeerden we u over het platform duurzaamheid. De VGN wil de leden graag ondersteunen bij het oppakken en uitvoeren van de maatschappelijke verantwoordelijkheden. De bedoeling van het platform is om in de sector gezamenlijk het vraagstuk van de duurzaamheid en energiebesparing op te pakken en om ervaringen uit te wisselen. Zo kunnen de leden van de VGN elkaar ondersteunen.

De bijeenkomst vindt plaats op 1 november van 10.00 tot 12.00 uur, bij de VGN.  U kunt zich opgeven via onderstaand aanmeldingsformulier. Alle deelnemers ontvangen tzt een bevestiging.

Voor meer informatie of vragen kunt u contact opnemen met Frits Mul, fmul@vgn.nl.  

 

Icon TwitterLinkedIn IconIcon FacebookIcon Mail

Bijeenkomst Platform Duurzaamheid

* Verplicht veld