Naar hoofdmenuNaar hoofdinhoud

HomeThema's

Vacature VGN: Secretaresse

De VGN zoekt een bevlogen secretaresse voor 32 uur per week ter versterking van het secretariaatsteam.

afbeeldingen

Afbeelding 1 van 1

De secretaresse werkt in een secretariaatsteam bestaande uit vier personen. Samen geven jullie invulling aan alle bureau-brede secretariële werkzaamheden, waarbij ieder zijn eigen focus heeft. Het is vanzelfsprekend dat je elkaar vervangt en voor elkaar inspringt waar nodig. Je bent bij voorkeur werkzaam van dinsdag t/m vrijdag.

Veel voorkomende werkzaamheden zijn: agendabeheer, telefonie, administratieve werkzaamheden, zaalreservering, planning en organisatie van bijeenkomsten, het voeren van correspondentie en het behandelen van e-mails, het organiseren/notuleren van vergaderingen en het administratief ondersteunen van diverse projecten en bewaken van deadlines.

Wij zoeken:

  • Iemand met minimaal 5 jaar werkervaring als secretaresse, het liefst in de non-profit sector.
  • Iemand die vriendelijk, gastvrij, flexibel en proactief is. Die zaken makkelijk oppakt en gericht is op samenwerking en dienstverlening.
  • Iemand die inziet dat werk niet alleen maar naar jou toekomt.
  • Iemand die zelf invulling kan geven aan de eigen functie en het leuk vindt om zichzelf en de functie verder te ontwikkelen.

We vragen iemand met een secretariële opleiding met hbo werk- en denkniveau. Uitgebreide kennis van het Officepakket is gewenst. Daarnaast is kennis van CRM-systemen (Synergy), SharePoint en OneDrive een pré.

De VGN past de CAO Gehandicaptenzorg toe. Inschaling conform FWG schaal 45 met een maximum van € 3.069 per maand bij voltijdsdienstverband. Aanstelling geschiedt in eerste instantie voor één jaar. Verder investeert de VGN in goede opleidingen en persoonlijke ontwikkeling van haar medewerkers.

Wij ontvangen jouw motivatiebrief inclusief CV graag per e-mail (personeel@vgn.nl). Voor meer informatie kun je contact opnemen met Liesbeth Wassenberg, HR-manager, 06-55812890. De sluitingsdatum van deze vacature is 15 november.

Icon TwitterLinkedIn IconIcon FacebookIcon Mail