Naar hoofdmenuNaar hoofdinhoud

HomeThema's

Vacature: Manager Arbeidszaken

De VGN zoekt per direct een betrokken Manager Arbeidszaken voor 36 uur per week, voor de duur van twee jaar. 

afbeeldingen

Afbeelding 1 van 1

Ben jij de manager die ruime ervaring heeft in leidinggeven aan professionals? Kun je verbindend en coachend leidinggeven en medewerkers laten groeien in hun rol als beleidsmedewerker? Heb je affiniteit met arbeidszaken? Kun je een stevige bijdrage leveren aan de positionering van de VGN en haar leden en naar de samenwerkingspartners? Dan zien we uit naar jouw reactie!

Wat ga je doen?

Je geeft leiding aan professionals. Het team arbeidszaken ondersteunt de leden op de verschillende thema’s van arbeidsmarkt, arbeidsverhoudingen en arbeidsvoorwaarden. Je inspireert en faciliteert de medewerkers dit werk met verve te doen en zichzelf verder te ontwikkelen. En wel zodanig dat de professionals na twee jaar zo zelfstandig mogelijk kunnen functioneren. De vacature is in principe voor twee jaar, afhankelijk van de organisatieontwikkeling. Je rapporteert rechtstreeks aan de directeur en maakt deel uit van het managementteam en draagt bij aan de ontwikkeling van de VGN.  Je werkt net zo makkelijk op strategisch als op tactisch niveau en daarin vertegenwoordig je de VGN waar nodig.

Wat vragen we van jou?

Een academisch denk- en werkniveau en aantoonbare ervaring in het coachend leidinggeven van ervaren professionals. Ook heb je ervaring op het gebied van organisatieontwikkelingsprocessen en het ondersteunen van de professionals daarbij.

Je bent bekend met actuele ontwikkelingen op het terrein van arbeidszaken. Ervaring met CAO-onderhandelingen is een pre. Je kunt aantoonbaar effectief opereren in zowel het politiek bestuurlijk krachtenveld, als het krachtenveld tussen sociale partners. Daarbij kun je je visie duidelijk uitdragen en ben je vernieuwingsgericht met een proactieve stijl.

Wat bieden we?  

De VGN past de CAO Gehandicaptenzorg toe. Inschaling conform FWG schaal 75, met een maximum van € 7.702 bruto per maand bij een fulltime dienstverband. Aanstelling geschiedt voor twee jaar. De VGN investeert in goede opleidingen en persoonlijke ontwikkeling van haar medewerkers.  

Informatie en sollicitatie  

Voor meer informatie over de inhoud van de functie neemt u contact op met Frank Bluiminck, directeur (030-2739743). Je sollicitatie stuur je onder vermelding van manager Arbeidszaken naar: personeel@vgn.nl. De sluitingsdatum van deze vacature is 3 december 2018. Een assessment kan deel uitmaken van de procedure. 

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld. 

Icon TwitterLinkedIn IconIcon FacebookIcon Mail