Naar hoofdmenuNaar hoofdinhoud

HomeThema's

Vacature: Directie-assistent

De VGN zoekt op korte termijn een directie-assistent voor 32 uur per week.

afbeeldingen

Afbeelding 1 van 1

Wij zoeken een energieke, flexibele, stressbestendige assistent die gemotiveerd en betrokken is en geen 9-tot-5 mentaliteit heeft. Bij voorkeur heb je minimaal 5 jaar ervaring in een soortgelijk functie en ben je in staat om zelfstandig te werken, initiatief te nemen en proactief te acteren. Soms heb je aan een half woord genoeg om je werkzaamheden uit te kunnen voeren en ben je met de directeur een krachtig duo. Je vindt het fijn om samen te werken met de andere collega’s van het secretariaat en elkaar indien nodig te vervangen. Uiteraard heb je een relevante HBO opleiding, bent accuraat en beheerst de Nederlandse taal uitstekend. Ook beheers je Office 365 en heb je kennis van CRM-systemen.

Wat ga je doen?
  • Je ondersteunt de directeur bij zijn taken, beheert zijn mailbox en handelt zaken zoveel mogelijk zelfstandig af.
  • Je beheert de drukke agenda van de directeur, maakt complexe afspraken en coördineert alle informatiestromen die daaruit voortvloeien.
  • Je hebt veel contacten met leden, externe stakeholders, politiek en ministeries en bent ook spin in het web van het bureau.
  • Je organiseert en notuleert de actiepunten van de MT-vergadering, zorgt voor een adequate follow-up en communicatie hierover.
  • Je redigeert brieven en teksten voor externe overleggen.
  • Je bent gewend als sparringpartner en klankbord te fungeren en hebt een belangrijke signaleerfunctie.
Wat bieden we jou?

Een leuke en uitdagende functie, in een goed draaiend secretariaatsteam. Wij bieden je een prima salaris conform de CAO Gehandicaptenzorg in schaal 50 met een maximum salaris van € 3505 bruto bij een fulltime dienstverband. De functie is voor 32 uur, te verdelen over 4 dagen, waarbij woensdag de vrije dag zal zijn.

Informatie en sollicitatie  

Herken jij je in bovenstaande kwaliteiten dan zien wij jouw motivatiebrief graag vóór 9 januari a.s. tegemoet op personeel@vgn.nl. Heb je inhoudelijke vragen over de functie dan kun je vanaf 2 januari contact opnemen met Joke de Vries, directie-assistent, op 030-2739743. De sollicitatiegesprekken vinden plaats op 15 januari 2019.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld. 

Icon TwitterLinkedIn IconIcon FacebookIcon Mail