Naar hoofdmenuNaar hoofdinhoud

HomeThema'sGegevensuitwisselingBerichtenverkeer

Referentiegroepbijeenkomsten voor de iStandaarden-releases 2020

Zorginstituut Nederland is begonnen met de voorbereidingen voor de iStandaarden van 2020. Zoals gebruikelijk bij nieuwe releases organiseert het Zorginstituut referentiegroepbijeenkomsten voor iWlz en voor iWmo/iJw. In dit overleg werkt een afvaardiging van iStandaarden-gebruikers aan de functionele en technische voorbereiding van de releases.

Meerwaarde
De referentiegroepbijeenkomsten voor iWlz en voor iWmo/iJw zijn bijzonder waardevol. De frisse en kritische blik van de ketenpartners en veldpartijen geeft zekerheid dat Zorginstituut Nederland het berichtenverkeer in de langdurige zorg en het sociaal domein doorontwikkelt op een manier die past bij iStandaarden-gebruikers.

Deelnemen
De referentiegroepen vertegenwoordigen het volledige werkveld. Hebt u eerder deelgenomen aan de bijeenkomsten? Dan nodigt het Zorginstituut u binnenkort persoonlijk uit. Hebt u nog niet eerder deelgenomen aan de bijeenkomsten, dan kunt u zich als nieuwe deelnemer aanmelden.

Eind december worden de uitnodigingen aan de deelnemers van 2018 verstuurd. Wanneer u interesse heeft als nieuwe deelnemer kunt u dat laten weten via een mail aan info@istandaarden.nl.

Meer informatie
Kijk voor meer informatie op de website iStandaarden van het Zorginstituut

Bron: www.istandaarden.nl

Icon TwitterLinkedIn IconIcon FacebookIcon Mail