Naar hoofdmenuNaar hoofdinhoud

HomeAgenda

Kick-off Leerprogramma LVB

Datum: 06 februari 2019

Tijd: 09:30 - 12:30

Waar: Utrecht

Op woensdagochtend 6 februari is de kick-off van het Leerprogramma LVB. Deze bijeenkomst (voor bestuurders van leden van de VGN) organiseert de VGN in samenwerking met het Kenniscentrum LVB en het Instituut voor Publieke Waarden. 

Doel van het leerprogramma is om het komende jaar met elkaar te leren en ontwikkelen om te komen tot betere hulp, maar vooral ook een betere verbinding tussen de verschillende domeinen (denk aan wonen, leren, werken) voor mensen met een LVB. In dit leerprogramma willen we eerst gaan leren op kleine schaal op basis van concrete casuïstiek. Om vervolgens te onderzoeken hoe we deze kennis kunnen benutten voor oplossingen op bredere schaal. Tijdens de eerste bestuurlijke bijeenkomst van het leerprogramma willen we graag de thema’s van het leerprogramma vaststellen.

Voor deze eerste bijeenkomst van het leerprogramma zijn de deelnemers aan het bestuurlijk netwerk LVB van de VGN uitgenodigd. Heeft u geen uitnodiging ontvangen, maar zou uw organisatie graag bij dit netwerk willen aansluiten? Dan horen wij dat graag via secretariaat@vgn.nl.

 

Dit leerprogramma is een vervolg op de bijeenkomst In Dialoog; over leven met een licht verstandelijke beperking in een ingewikkelde samenleving.  

Icon TwitterLinkedIn IconIcon FacebookIcon Mail

Lees meer over

lvb