CAO-nieuws

Nieuwe salaristabellen CAO Gehandicaptenzorg

Leestijd: 2 minuten
27 juli 2023

Nu alle achterbannen van CAO partijen hebben ingestemd met het onderhandelingsresultaat zijn ook de nieuwe salaristabellen beschikbaar.

abonnementstariefwmo

Salaristabellen 

De afspraken die in het onderhandelingsresultaat zijn gemaakt over de structurele loonsverhogingen zijn inmiddels verwerkt in de salaristabellen en vastgesteld door CAO-partijen. Hiermee kunnen de salarisverwerkers op tijd aan de slag voor de uitbetaling van de aangepaste salarissen in september. In de bijlage treft u de nieuwe salaristabellen aan.   

CAO-tekst 

Ondertussen wordt er gewerkt aan het aanpassen van de CAO-tekst. De tekst wordt, na vaststelling door de CAO-partijen, bekendgemaakt via de website van de VGN. Wij streven ernaar de CAO-teksten medio augustus gereed te hebben. Daarna kan ook de CAO-app worden aangepast evenals de digitale CAO op de website van de VGN.

Vragen
Indien u als lidinstelling van de VGN vragen heeft over het onderhandelingsresultaat kunt u contact opnemen met de CAO-helpdesk van de VGN: telefonisch op maandag, woensdag en donderdag van 9.00 tot 10.00 uur en van 11:00 tot 12:00 uur via telefoonnummer 030-2739719 of per e-mail: caohelpdesk@vgn.nl 

 

Muriel
Wil je meer weten?
Neem contact op met Muriël van Rijn

Deze pagina is een onderdeel van: