Deelnemersraad VGN Academie

vgn academie logo

Op 16 november a.s. van 11.00 tot 15.00 uur vindt de jaarlijkse deelnemersraad van de VGN Academie plaats in het Theater Aan de Slinger in Houten. Voor het eerst sinds twee jaar gaan we elkaar live ontmoeten met een inspirerend programma en veel mogelijkheden tot netwerken. Na het officiële programma is er de mogelijkheid om na te praten bij een drankje in de foyer.

Het programma

  • Terug- en vooruitkijken naar de activiteiten van de VGN Academie
  • Netwerklunch (vegetarisch)
  • Interactieve presentatie door Marie-Louise Kok, digital learning expert
  • Uitwisselen ervaringen met leren & ontwikkelen in zorgorganisaties

De locatie

De deelnemersraad vindt plaats in het mooie theater van Houten:

Theater Aan de Slinger 
De Slinger 40 
3995 DE Houten

Het theater is zeer goed bereikbaar met openbaar vervoer op 1 minuut loopafstand van NS-station Houten. Bekijk meer informatie over de bereikbaarheid van het theater of plan je route met Google Maps. Kom je met de auto dan liggen uitrijkaarten klaar bij de balie.

Coronacheck

Deelnemers worden bij de ingang gevraagd om een coronatoegangsbewijs te tonen: een negatieve testuitslag, een vaccinatiebewijs of een bewijs dat je hersteld bent van corona. Het theater controleert dit door middel van de CoronaCheck-app.

Ik geef de VGN toestemming om mijn naam, de naam van mijn organisatie, mijn functie, mijn telefoonnummer en mijn e-mailadres te delen met de deelnemers van deze bijeenkomst voor het doel kennisdeling.
Ik geef de VGN toestemming om foto's en film- en/of geluidsmateriaal van mij te gebruiken voor maatschappelijke inspiratie en promotie van de VGN via de website, nieuwsbrief en social media- accounts van de VGN.