getekende poppetjes worden verbonden met een oranje poppetje

Ben jij de “spin in het web” waarop de directeur kan bouwen en vertrouwen?

Wij zijn op zoek naar een: Directie assistent (32 uur per week)

De Vereniging Gehandicaptenzorg Nederland (VGN) is de brancheorganisatie voor de aanbieders van zorg- en dienstverlening aan mensen met een beperking. De VGN wil dat deze mensen een betekenisvol eigen leven kunnen leiden en gewoon mee kunnen doen in de samenleving. Dat is waar we met zo’n 50 collega’s voor staan. Het bureau van de VGN, in Utrecht, is een dynamische en professionele werkomgeving.

De VGN behartigt de collectieve belangen van haar leden proactief op het vlak van financiering, wet- en regelgeving, arbeidszaken, kwaliteit en inhoud van de zorgverlening. Samen met de collega’s van het secretariaat vorm je de ondersteuning van het bureau.

Wil je daar jouw hands-on-mentaliteit graag voor inzetten? Fantastisch als jij daaraan kunt bijdragen!

Dit ben jij!

Herken jij jezelf hierin?

Je bent een energieke, flexibele, stressbestendige assistent die gemotiveerd en betrokken is en geen 9-tot-5 mentaliteit heeft. Soms heb je aan een half woord genoeg om je werkzaamheden uit te kunnen voeren en ben je met de directeur een krachtig duo. Je vindt het fijn om samen te werken met de andere collega’s van het secretariaat en elkaar indien nodig te vervangen. Je bent de schakel binnen het secretariaat. Daarbij komt dat je jouw verbindende rol tussen de directeur en de medewerkers van VGN goed kunt vormgeven en hier plezier in hebt.

En dit neem je mee:

Een can-do mentaliteit!

Je werkt zelfstandig, proactief en neemt initiatief. Verder heb je:

  • Een relevante Hbo-opleiding.
  • Minimaal 5 jaar ervaring in een soortgelijk functie.  
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal en ben je accuraat.
  • Kennis van Office 365 en CRM-systemen.

Dit is wat je gaat doen

Jij als directie assistent

  • Ondersteunt de directeur bij zijn taken, beheert zijn mailbox en handelt zaken zoveel mogelijk zelfstandig af.
  • Beheert de drukke agenda van de directeur, maakt complexe afspraken en coördineert alle informatiestromen die daaruit voortvloeien.
  • Hebt veel contacten met leden, externe stakeholders, politiek en ministeries en bent de “spin in het web” van het bureau.
  • Organiseert en notuleert de actiepunten van de MT-vergadering, zorgt voor een adequate follow-up en communicatie hierover.
  • Redigeert brieven en teksten voor externe overleggen.
  • Bent gewend als sparringpartner en klankbord te fungeren en hebt een belangrijke signaleerfunctie.

Dit is wat wij jou bieden

We bieden jou een dynamische baan in een kleine organisatie met deskundige collega’s. We werken in kleine teams aan verschillende onderwerpen en actualiteiten. Je krijgt ruimte en ondersteuning om ingewikkelde en soms gevoelige vraagstukken te onderzoeken en met nieuwe ideeën te komen. Denk daarbij bijv. ook aan de rol van onze branchevereniging in de toekomst, onze “visie op 2030”. We hechten veel waarde aan respectvolle samenwerkingen en investeren in persoonlijke en professionele groei en ontwikkeling. We organiseren o.a. themabijeenkomsten, intervisiegroepen, coaching, (incompany) trainingen en opleidingen. Het is bij ons zelden saai, dat maakt het juist erg leuk!

En verder:

De VGN past de CAO gehandicaptenzorg toe. Jouw inschaling vindt plaats in FWG schaal 50 (min. € 2.501,- max. € 3.738,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband van 36 uur per week). De aanstelling is in eerste instantie voor één jaar met de intentie om de arbeidsovereenkomst daarna om te zetten naar onbepaalde tijd.

Reageer nu! 

Ben jij enthousiast om mee te werken aan een verenigingsbureau waar collega’s gemotiveerd en goed toegerust zijn zodat zij zich kunnen inzetten voor de ondersteuning van mensen met een beperking?

Is deze functie jou op het lijf geschreven? Dan ontvangen we graag jouw reactie.

Je kunt jouw motivatie samen met je cv mailen naar personeel@vgn.nl voor 17 mei a.s. onder vermelding van “directie assistent”. 

Wil je meer informatie of heb je vragen over deze vacature? Neem dan contact op met Marjoleyn Vreugdenhil (leidinggevende): 06- 46073803.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld