Naar hoofdmenuNaar hoofdinhoud

Home

Masterclass 'Kennismanagement in de gehandicaptenzorg'

In de gehandicaptenzorg is ontzettend veel kennis beschikbaar. Ervaringen en vaardigheden van medewerkers die impliciet in een organisatie aanwezig zijn. Maar ook informatie die organisaties expliciet vastleggen, bijvoorbeeld in een methodiek of richtlijn. Om goed en efficiënt te kunnen werken in de gehandicaptenzorg, is het van belang dat al deze kennis toegankelijk is voor medewerkers. Dat vraagt van organisaties om zich met kennismanagement bezig te houden: het vastleggen, delen, gebruiken en managen van kennis.

Om organisaties in de gehandicaptenzorg te helpen om alle kennis goed te managen, organiseert de VGN in het najaar van 2018 de masterclass 'Kennismanagement in de gehandicaptenzorg'. Meld je aan voor de dertiende editie van deze succesvolle masterclass!

Wat leer je?

Tijdens de masterclass 'Kennismanagement in de gehandicaptenzorg' ga je met jouw eigen casus aan de slag en leer je hoe je binnen jouw organisatie kennisbeleid ontwikkelt en implementeert. Docenten behandelen theorie, reiken je praktische instrumenten aan en geven aandacht aan jouw ervaringen en individuele casus. Meer hierover lees je in de brochure. Brochure downloaden.

Voor wie?

De masterclass 'Kennismanagement in de gehandicaptenzorg' is bedoeld voor medewerkers die zich binnen hun instelling actief met kennisbeleid bezighouden. Bijvoorbeeld directeuren/managers van expertisecentra, directiesecretarissen, opleidingsfunctionarissen, onderzoekscoördinatoren en kwaliteitscoördinatoren.

Waar en wanneer?

De masterclass wordt gehouden bij de VGN, Oudlaan 4 in Utrecht en bestaat uit:

  • een basismodule van twee dagen op donderdag 1 en vrijdag 2 november 2018
  • twee cursusdagen op 30 november 2018 en 11 januari 2019

Docenten

  • Drs. Annelies Kleijsen, adviseur kennismangement en opleider
  • Ir. Jan Kingma, adviseur kennismanagement

Kosten

Deelname aan de masterclass bedraagt € 1.895 voor leden van de VGN. Niet-leden betalen € 1.995,-. 

Meer weten?

Meer informatie over onder andere het programma lees je in onze brochure. Brochure downloaden.

Meld je aan!

Meld je aan voor de masterclass 'Kennismanagement in de gehandicaptenzorg'. Dat kan tot uiterlijk 26 oktober 2018.

Icon TwitterLinkedIn IconIcon FacebookIcon Mail