Nieuws

18 Juni 2019: CAO training Arbeidsovereenkomstenrecht

Kan ik een proeftijd overeenkomen met een werknemer bij een arbeidsovereenkomst voor de duur van 4 maanden? Hoe pas ik maatwerk toe bij het opstellen van een arbeidsovereenkomst? De VGN organiseert op 18 juni de training Arbeidsovereenkomstenrecht om op een interactieve manier kennis over te dragen. VGN geeft door middel van theorie en prikkelende opdrachten antwoord op diverse vragen over dit thema.

De training worden gegeven aan medewerkers P&O van gehandicaptenzorgorganisaties die lid zijn van de VGN. 

Training Arbeidsovereenkomsten op dinsdag 18 juni 2019

  • Aangaan van de arbeidsovereenkomst 
  • Aanzeggen en verlengen van de arbeidsovereenkomst 
  • Beëindigen en opzeggen van de arbeidsovereenkomst 
  • Transitievergoeding / Garantierecht 
  • Doorwerken na AOW gerechtigde leeftijd 

E-learning  

Om deel te nemen aan deze training bent u verplicht om de e-learning CAO Gehandicaptenzorg af te ronden.   

Aanmelden  

De training vindt plaats van 09:30 tot (ongeveer) 16.00 uur bij de VGN aan de  Oudlaan 4 te Utrecht. Voor lunch wordt uiteraard gezorgd. U kunt zich aanmelden via onderstaand formulier. Via dit formulier krijgt u de gelegenheid om voorafgaand aan de training alvast uw vragen te stellen. Eén week van tevoren ontvangt u een e-mail van ons met de routebeschrijving en aanvullende informatie over het programma.  

 N.B. Vol = vol. Indien een training vol zit, plannen wij mogelijk een nieuwe training.

Kosten & voorwaarden deelname  

Deelname aan deze training kost € 75,- euro per persoon. Dit bedrag is inclusief koffie, thee, fris, lunch en trainingsmateriaal. De factuur wordt na afloop van de training verzonden. Kosteloos annuleren is alleen tot 14 dagen voor de training mogelijk. Daarna worden de totale kosten in rekening gebracht.  

Indien er minder dan 8 personen zich aanmelden of sprake is van overmacht, behouden wij ons het recht voor om de training te annuleren.  

Voor inhoudelijke vragen kunt u contact opnemen met Marije Giezen (06-13201944 of mgiezen@vgn.nl). Voor vragen over deze dag kunt u terecht bij het secretariaat (030-2739303 of secretariaat@vgn.nl).

 

De training op 4 juni heeft inmiddels het maximale aantal deelnemers bereikt.

U kunt zich via onderstaand formulier alleen nog aanmelden voor de training op 18 juni.