Nieuws

Bijeenkomst Duurzame Zorg

duurzaam

Woensdag 6 maart is de dag dat verschillende partijen, waaronder gemeenten, de provincie Utrecht en enkele zorginstellingen de Green Deal ‘Duurzame Zorg voor een gezonde toekomst’ tekenen. Hiermee geven zij aan te gaan werken aan de verduurzaming van de bedrijfsvoering. Dit alles vindt plaats tijdens een bijeenkomst op woensdagmiddag 6 maart 2019 van 14.30 tot 16.30 uur in Zeist.

De Green Deal is een vervolg op de Green Deal Duurzame zorg uit 2015. Het streven is dat alle gemeenten binnen de provincie Utrecht zich gaan aansluiten bij de aanpak om zorginstellingen in de provincie Utrecht te verduurzamen.

Programma

Naast de officiële ondertekening van de Green Deal vertellen zorgorganisaties Reinaerde, Abrona, Charim en Youke over hun ambities op het gebied van duurzaamheid. Drie zorgorganisaties sluiten met gemeenten en het Milieuplatform Zorg een samenwerkingsovereenkomst. Hierin worden afspraken gemaakt over de te nemen maatregelen op het gebied van duurzaamheid en de termijnen waarin deze maatregelen genomen worden.

Meer informatie over het programma vindt u in de uitnodiging in de bijlage.

Aanmelden

Meldt u aan voor de bijeenkomst door een mail te sturen naar gea.van.oortmarssen@provincie-utrecht.nl. Na aanmelding ontvangt u het definitieve programma.