Nieuws

Bijeenkomst werving medewerkers in de gehandicaptensector

Op 8 november 2018 organiseert de VGN van 13:00 - 16:30 uur een bijeenkomst over de werving van medewerkers in de gehandicaptensector. Locatie is The Colour Kitchen in Zuilen in Utrecht. Wij nodigen alle medewerkers van onze leden die hiermee te maken hebben van harte uit; medewerkers op het gebied van HR, in het bijzonder werving, maar ook mensen die zich met arbeidsmarktcommunicatie bezig houden. Meld je aan via het formulier onderaan deze pagina.

Wat gaan we doen die middag? VGN ondersteunt haar leden bij de werving van nieuwe medewerkers. We gaan met elkaar in gesprek over:

  • Het tekort aan medewerkers; hoe groot is dat probleem eigenlijk en wat kunnen we de komende jaren verwachten?
  • De campagne Ik Zorg start op 1 november 2018. Hoe kun je die het beste laten werken voor jouw organisatie? Lieke Offringa van het ministerie van VWS geeft een toelichting.
  • De regionale contactpunten van RegioPlus werken regionaal voor de campagne Ik Zorg. Hoe zorg je dat je hier goed bij bent aangesloten? Danielle van der Eerden-Vollebregt van RegioPlus licht dit toe.
  • De arbeidsmarktcampagne Wát een vak; hoe kun je hier optimaal gebruik van maken om mensen voor jouw organisatie te werven? Maarten Hüttner van de VGN vertelt over de campagne; wat houdt deze in, wat zijn de doelen en hoe levert die nieuwe medewerkers op?
  • Welke landelijke, regionale en lokale initiatieven zijn er en hoe staan die tot elkaar in verhouding? Hoe kunnen we de krachten bundelen om zoveel mogelijk mensen te werven én te behouden voor de gehandicaptensector?

 Meld je nu aan door onderstaand formulier in te vullen: