Nieuws

Focus-congres heeft nog ruimte voor posterpresentaties

Onderzoekers, beleidsmakers, professionals of managers in de gehandicaptenzorg hebben nog de kans om hun betrokkenheid bij onderzoek te tonen met een posterpresentatie tijdens het congres 'Focus op onderzoek'. Op 1 juni 2018 wordt de zevende editie van dit congres gehouden in Ede. Aanmelden als bezoeker is ook nog mogelijk.

Drie thema’s

‘Focus op onderzoek’ biedt een state of the art overzicht van actieve kennisuitwisseling over onderzoek in relatie tot betere zorg en ondersteuning van mensen met een (meervoudig) verstandelijke beperking. Dit gebeurt aan de hand van de drie thema’s ‘gezondheid’, ‘gedrag’ en ‘participatie’. Daarnaast zijn er voor deze onderwerpen ‘themastraten’ ingericht. Deskundigen houden daar prikkelende en uitnodigende lezingen. Het ochtendprogramma bestaat uit plenaire sessies, gevolgd door drie rondes met deelsessies naar keuze. Ook zijn er minisymposia.

Aanmelden

De rest van het programma wordt samengesteld op basis van de ingediende bijdragen. Bent u onderzoeker, beleidsmaker, zorgprofessional of manager in de gehandicaptenzorg? Meld u dan aan! Wilt u zelf met een poster aanwezig zijn om uw onderzoek onder de aandacht te brengen? Dien dan uw posterpresentatie in. U kunt hier klikken om u aan te melden als bezoeker.