Nieuws

Herhaling bijeenkomst voor routekaart CO-2-reductie

duurzaam

In 2018 heeft de VGN de Green Deal 2.0 'Duurzame Zorg voor een Gezonde Toekomst' getekend. De zorgsector heeft vervolgens meegedacht met het Klimaatakkoord en afgesproken om een eigen aanpak voor verduurzaming van het vastgoed te ontwikkelen via ‘instellingsroutekaarten’. Om u daarbij te helpen, hebben de VGN, Actiz, GGZ-Nederland en het Milieuplatform Zorgsector (MPZ) in november 2019 drie bijeenkomsten georganiseerd. De bijeenkomsten waren bedoeld voor vastgoedmanagers en andere betrokkenen bij het vastgoedbeleid, alsmede verdere geïnteresseerden. De belangstelling was groter dan het aantal plaatsen. Om die reden organiseren we een vierde bijeenkomst op 21 januari ’s middags van 13 – 17 uur in Utrecht, Oudlaan 4.

Het doel van deze bijeenkomsten is het geven van uitleg over de ‘handleiding routekaart CO2-reductie’ (zie bijlage), maar ook breder: het gezamenlijke gesprek over verduurzaming, hoe werk je aan energiebesparing, wat kost het en wat levert het op, zoals besparingen op energiegebruik, circulariteit, schoon water en een gezonde leefomgeving. In de bijeenkomst gaan we in op de noodzaak en context van een eigen routekaart en geven we praktisch advies over het gebruik van de tool daarbij.

Allen die geïnteresseerd zijn nodigen we opnieuw van harte uit.
De bijeenkomst vindt plaats in Utrecht, Oudlaan 4 en duurt van 13 – 17 uur.

Aanmelden
U kunt zich hier aanmelden voor de bijeenkomsten. Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met Frits Mul via fmul@vgn.nl

Deze pagina is een onderdeel van: