Nieuws

Inschrijving symposium EVB+ nu geopend

Cello, Dichterbij, Driestroom, Gemiva-SVG Groep, Koraal Groep, Stichting Pergamijn, Philadelphia, Pluryn, Siza en Zideris introduceren vol trots het landelijk kennisplatform EVB+. Dat gebeurt tijdens het symposium EVB+ op vrijdag 3 februari 2017 in De Reehorst in Ede. Bent u erbij? De inschrijving is vanaf nu geopend!

Het begeleiden en behandelen van cliƫnten met een (zeer) ernstige verstandelijke beperking en moeilijk verstaanbaar gedrag (EVB+; de afkorting SGEVG wordt ook gebruikt) vraagt bijzondere vaardigheden van professionals.

Het platform EVB+ is een landelijk netwerk dat kennis en ervaringen deelt en met elkaar verbindt. Daarmee maken we tijdens het symposium een vliegende start. Het programma zit vol kennisuitwisseling. De inspirerende sprekers Carmen van Bussel en Yvette Dijkxhoorn belichten de specifieke kenmerken van de doelgroep en de effectiviteit van behandeling en ondersteuning. U kunt deelnemen aan diverse interactieve workshops en natuurlijk is er tussendoor voldoende gelegenheid om te netwerken en informatie te delen. Dagvoorzitter is Frank Bluiminck, directeur van de VGN (Vereniging Gehandicaptenzorg Nederland).

Alle informatie over het programma en de workshops vindt u op de webpagina. Wilt u zich aanmelden? Maak dan gebruik van dit formulier.