Nieuws

Negen beslissers uit gehandicaptensector op Skipr99

19 december 2013

De gehandicaptensector is dit jaar negen maal vertegenwoordigd in de Skipr99, de ranglijst met invloedrijke beslissers in de gezondheidszorg. De voorzitter van de VGN, Heleen Dupuis, stijgt van plaats 68 naar 57. VGN-directeur Hans Schirmbeck komt nieuw binnen op 94.

Ook de andere vertegenwoordigers van de gehandicaptensector stijgen op de lijst. Ferry Breedveld, voorzitter van de raad van toezicht van Ipse De Bruggen, van 30 naar 27, Eelco Damen voorzitter van de raad van bestuur van Cordaan van 31 naar 28.

De voorzitter van de raad van bestuur van Kentalis, Henk Bakker, gaat van 75 naar 54. De voorzitter van de raad van toezicht van ’s Heeren Loo, Harm Bruins Slot van 71 naar 64.

Greet Prins, voorzitter van de raad van bestuur van Stichting Philadelphia Zorg stijgt van 79 naar 74, en haar collega bij ’s Heeren Loo, Paul de la Chambre, van 87 naar 82. Hans Helgers, de voorzitter van de raad van bestuur van De Opbouw komt nieuw binnen op 92.

De Skipr99 wordt dit jaar aangevoerd door de voorzitter van de raad van bestuur van CZ Zorgverzekeraar, Wim van der Meeren. Hij nam de eerste plaats over van Roger van Boxtel, voorzitter van de raad van bestuur van Menzis, die daalde naar de tweede plaats.

De gehele lijst is te zien op de website van Skipr.

Johan de Koning
Wil je meer weten?
Neem contact op met Johan de Koning

Deze pagina is een onderdeel van: