Nieuws

Op de hoogte blijven van nieuws?

De VGN en Markant zitten bomvol nieuws over de gehandicaptensector. Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Neem dan een abonnement op de VGN-site op thema's die voor u interessant zijn. Ook blijft u op de hoogte van nieuws van de VGN via de de VGN Nieuwsbrief en @VGNbranche. Het nieuws uit tijdschrift Markant kunt u via @tdschrftMarkant en Markant Nieuwsbrief volgen.
 

VGN Nieuwsbrief en Twitter
U blijft op de hoogte van het nieuws dat op de website van de VGN wordt gepubliceerd via de VGN Nieuwsbrief en Twitter. De VGN verstuurt iedere dinsdag de nieuwsbrief. Meld u aan via www.vgn.nl/nieuwsbrief. Via Twitter kunt u ons volgen via @VGNbranche.
Markant Nieuwsbrief en Twitter
U kunt zich ook aanmelden voor de Markant Nieuwsbrief. Ga hiervoor naar www.vgn.nl/nieuwsbrief. In het overzicht vindt u - naast verschillende VGN Nieuwsbrieven - de Markant Nieuwsbrief. Tweets van Markant volgt u via @tdschrftMarkant.nl.

Abonnement op thema (VGN-leden)
Via de VGN abonnementenservice blijft u altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Het enige dat u hiervoor hoeft te doen, is een abonnement nemen op het nieuws dat voor u interessant is. U ontvangt dan dagelijks of wekelijks in uw e-mail een overzicht met al het interessante nieuws. De frequentie bepaalt u zelf. De abonnementenservice is exclusief voor medewerkers van VGN-instellingen. Meer weten over de abonnementenservice van de VGN? Ga naar www.vgn.nl/abonnementen.

Terug naar de nieuwsbrief special