Nieuws

Schrijf u in voor symposium In Dialoog: Dilemma’s rond openbaarheid

Via onderstaand formulier kunt u zich inschrijven voor het symposium ‘In dialoog: Dilemma’s rond openbaarheid. Hoe open ben je in een tijdperk van incidentenpolitiek?' op dinsdag 31 oktober in Den Haag. U kunt zich nog aanmelden tot dinsdag 24 oktober.

Indien u zich al eerder heeft aangemeld bijvoorbeeld na het ontvangen van de uitnodiging, hoeft u dit niet nog een keer te doen. Indien u een vraag heeft over u aanmelding, kunt u terecht bij Gerda Liefhebber, gliefhebber@vgn.nl
In Dialoog belooft een boeiende bijeenkomst te worden met een interessante mix aan sprekers die het thema openbaarheid vanuit verschillende invalshoeken belichten. Femke Halsema, voorzitter VGN, opent het symposium. Eén van de sprekers is Pauline Meurs, voorzitter van de Raad voor Volksgezondheid en Samenleving.
Locatie
U bent van harte welkom op dinsdag 31 oktober van 10.00 tot 12.30 uur, met aansluitend een lunch. U bent welkom vanaf 9.30 uur.

Voor wie?
Het symposium is bedoeld voor bestuurders en beleidsmakers in de gehandicaptenzorg, politici, gemeenten, ministeries, inspectie, cliënten-en ouderorganisaties en journalisten die betrokken zijn bij dit thema. Deelname aan het symposium is gratis. 

⦁ Wilt u aangeven of u ook deelneemt aan de lunch?
⦁ De uitnodiging voor dit symposium is op naam. Wanneer u de uitnodiging via een andere weg ontvangt en u graag aanwezig wilt zijn, kunt u zich aanmelden. Wel komt u dan in eerste instantie op een reservelijst. 
⦁ In de week van 23 oktober ontvangt iedereen die op het symposium aanwezig kan zijn een bevestigingsmail met daarin de laatste informatie.

Terug naar symposiumpagina