Nieuws

Slotbijeenkomst praktijknetwerk arbeidstijden en roosteren 26 september

Op welke wijze kunnen organisaties zeggenschap over arbeidstijden en roosteren zo laag mogelijk in de organisatie neerleggen? Wat hebben medewerkers hierin nodig om eigen regie en verantwoordelijkheid te nemen? En hoe vind je de optimale match tussen de wensen en behoeften van cliënten en de wensen en mogelijkheden van medewerkers? Vanaf begin 2017 hebben vier pilotorganisaties onderzocht hoe de zeggenschap over arbeidstijden zo laag mogelijk in de organisatie kan worden neergelegd, waarbij 26 andere organisaties vanuit een klankbordrol kritisch mee hebben gedacht. Op 26 september van 13.00 tot 16.00 uur presenteren de pilotorganisatie Visio, Esdégé-Reigersdaal, PSW en Zuidwester hun bevindingen (Oudlaan 4 te Utrecht). U bent van harte welkom.

Het praktijknetwerk is een initiatief van de gezamenlijke partners van de Stichting Arbeidsmarkt Gehandicaptenzorg (StAG) – te weten werknemersorganisaties FNV Zorg & Welzijn, CNV Zorg & Welzijn, FBZ en NU’91 en werkgeversorganisatie VGN.

Werknemers, OR-leden, HRM’ers, planners en ieder ander met interesse is van harte welkom op deze slotbijeenkomst waarbij kennis delen centraal staat. Inloop (met lunch) is vanaf 12.30. Locatie van de slotbijeenkomst: Vergadercentrum Oudlaen, Oudlaan 4 te Utrecht. Aanmelden voor de slotbijeenkomst kan tot 21 september 2017 bij p.vanoosten@caop.nl