Nieuws

Uitnodiging interne kick off landelijke publiekscampagne

Dit najaar start de VGN een landelijke publiekscampagne, waarmee we mensen met een beperking zichtbaarder willen maken in de samenleving. Omdat jij – de communicatieprofessional in de gehandicaptensector – hier een belangrijke bijdrage aan kunt leveren, nodigen we je graag uit voor de interne kick off van deze campagne.

Tijdens de bijeenkomst vertellen bestuursvoorzitter Femke Halsema en directeur Frank Bluiminck meer over de doelstelling van de campagne en de link met het VN-verdrag voor de rechten van mensen met een beperking. Verder onthullen we de ambassadeur van de campagne en maak je kennis met het campagneteam dat bestaat uit mensen met een beperking die je de komende tijd vaker zult tegenkomen! Ook presenteren we een toolbox met campagnematerialen die jij kunt inzetten om de campagne zoveel mogelijk aandacht te geven.

De campagne, die op donderdag 13 oktober landelijk wordt afgetrapt, gaat twee jaar lang veel aandacht vragen voor mensen met een beperking. Zij komen daarbij zoveel mogelijk zelf aan het woord. Het wordt hún verhaal, hún oproep en als sector willen we er groot succes van maken en daarbij hebben we jouw hulp nodig.

Graag horen we via onderstaand formulier of je aanwezig bent bij de interne kick off op donderdag 22 september.

Wanneer:
donderdag 22 september
10.00 tot 13.00 uur (inloop vanaf 9.30 uur)

Waar:
Beatrixtheater, zaal ‘Queen’s Lounge’
Jaarbeursplein 6A in Utrecht