Nieuws

Uitnodiging UWV-congressen Actualiteiten arbeid en ontslag 2019

17 juli 2019

UWV organiseert jaarlijks congressen over actualiteiten arbeid en ontslag. Dit jaar vinden deze plaats in september en oktober. Zie hieronder de uitnodiging van UWV.

Logo uwv

In september en oktober 2019 organiseert UWV weer de jaarlijkse regionale werkgeverscongressen 'Actualiteiten arbeid en ontslag'. Graag nodigt UWV u uit om een congres bij u in de buurt bij te wonen, zodat u weer helemaal up-to-date bent op het vlak van arbeid en ontslag.

De congressen richten zich op werkgevers uit het Midden- en kleinbedrijf (MKB) en intermediairs.

Wat kunt u verwachten?

U krijgt praktische informatie over veranderingen in het arbeidsrecht met de invoering van de Wet Arbeidsmarkt in Balans per 1 januari 2020. Actualiteiten over de UWV ontslagprocedure komen aan bod én jurisprudentie over functies en herplaatsing. Een ervaren rechter informeert u over de ontslagprocedure via de kantonrechter. Actuele informatie, de (in te voeren) cumulatiegrond voor ontbinding van de arbeidsovereenkomst en ontslagvergoedingen komen aan bod.


Aanmelden

De toegang tot de bijeenkomst is kosteloos. U kunt zich voor één van de congressen aanmelden via deze link.

Stand 'Vraag het UWV'

Bij elk congres is een informatiestand 'Vraag het UWV' aanwezig. Daar kunt u terecht voor vragen over arbeid en ontslag, arbeidsmarktvraagstukken en de dienstverlening van UWV aan werkgevers.

Klik hier voor data en en programma.

Margo Leemans portretfoto
Wil je meer weten?
Neem contact op met Margo Leemans

Deze pagina is een onderdeel van: