Nieuws

Verkiezing van De Duurzame Zorgprofessional 2019!

verduurzaamvandezorg

Ben jij een zorgprofessional en heb je een duurzaam idee of een al gerealiseerd initiatief? Geef je dan nu op voor de verkiezing van De Duurzame Zorgprofessional 2019! De verkiezing staat volledig in het teken van het verduurzamen van de zorgsector. Tijdens deze verkiezing gaat niet alleen de zorgprofessional met het beste al uitgevoerde initiatief er met de winst vandoor, maar ook het talent met het beste duurzame idee.

Volgens zorginstellingen staat de sector voor een grote uitdaging wat betreft verduurzaming. Belangrijke thema’s zijn circulaire economie, duurzame inzetbaarheid, duurzaam inkopen, gebouwde omgeving, groene zorgprofessionals, groene energie, verspilling en exclusiviteit.

Zorgprofessionals zijn dé schakel naar verduurzaming in de zorg en cruciaal voor het succesvol implementeren van duurzame innovaties. Samen met netwerkpartners faciliteert MVO Nederland met deze verkiezing de versnelling naar duurzame zorg, waarvan de finale plaatsvindt op 10 oktober 2019 tijdens het Green Deal Event van het Ministerie van VWS.

Door mee te doen help jij de zorgsector dus een stap verder, maar het biedt ook:

  • erkenning en zichtbaarheid voor jouw idee;
  • matchmaking van ideeën en initiatieven aan oplossingen, tijdens het Green Deal Event en online;
  • verbinding met andere duurzame zorgprofessionals;
  • inspiratie door voorbeelden van collega zorgprofessionals.

Ga voor meer informatie en het opgeven van jouw idee of initiatief naar www.duurzamezorgprofessional.nl.