Nieuws

Wmo inzicht 9 met Wmo-nieuws uit Zwolle, Sittard-Geleen en Nijmegen

In de decembereditie van Wmo inzicht vertelt wethouder Dannenberg uit Zwolle over de voorbereiding op de nieuwe Wmo. Berry van Rijswijk, wethouder Sittard-Geleen, geeft antwoord op de vraag hoe hij denkt dat gemeenten hun inkoopproces kunnen innoveren, zodat ze het heel sociale domein kunnen bedienen. En wethouder Bert Frings van Nijmegen en bestuurder Gerard Kersten van zorgorganisatie Dichterbij vertellen over de sociale wijkteams in Nijmegen.

In Wmo inzicht 9, december 2013 komt verder de knip in de persoonlijke verzorging aan bod. Daarnaast leggen we uit wat de AWBZ-functie 'begeleiding groep' inhoudt, leest u over de nieuwe professional in het sociaal gemeentelijk domein en een bijzonder grand café in Nijkerk waar mensen met een beperking werken.

Wmo inzicht
Wmo inzicht is een e-zine dat de VGN tweemaandelijks uitbrengt. Het gaat over de transitie van de verschillende AWBZ-onderdelen naar de Wmo. Wmo inzicht is gericht op zowel medewerkers van gemeenten als van aanbieders in de gehandicaptenzorg en is bedoeld om inzicht te krijgen in elkaars wereld.

Lees hier Wmo inzicht.

Abonnement op Wmo inzicht?
Wilt u een abonnement op Wmo inzicht? Meld u dan aan en u ontvangt de volgende edities per mail.

Deze pagina is een onderdeel van: