Uitnodiging focusgroep 2 Vaccinatie in de gehandicaptenzorg

vaccinatie

Bedankt voor het invullen van de Vragenlijst vaccinatie in de gehandicaptenzorg. De resultaten hiervan geven een goed beeld hoe de sector over vaccinatie denkt. Om dit beeld nog vollediger en representatiever te maken, organiseren we een online focusgroep op donderdag 11 februari van 16.00 - 17.00 uur. De focusgroep is een groepsgesprek waarin iedereen zijn of haar mening mag geven.

Datum:

  • 11 februari - 16:00 - 17:00 uur

Waarom ontvang je deze uitnodiging?

Jij ontvangt deze uitnodiging omdat je een e-mailadres hebt achtergelaten via de vragenlijst. Ook heb je aangegeven dat je twijfelt of je je wilt laten vaccineren. We hopen dat jij dat antwoord wilt toelichten.

Wat is een focusgroep?

Een focusgroep is een groepsgesprek met een klein aantal deelnemers (10-15 personen), die twijfelen of ze zich willen laten vaccineren. In onze focusgroep praat je, onder leiding van een gespreksleider, met gelijkgestemden over je vaccinatiekeuze. Je bent helemaal vrij om je mening te geven. 

Waarom een focusgroep?

Tijdens de focusgroep gaan we mogelijkheden, standpunten en behoeftes verder verkennen, zodat iedere betrokkene haar of zijn mening goed kan verwoorden. Door deze verschillende meningen te verzamelen, kan de VGN onderzoeken wat helpt bij de gesprekken met cliënten en hun netwerk. Welke ondersteuning is daarbij nodig?

Programma en aanmelden

  • Kort voorstellen
  • Terugkoppeling van resultaten Vragenlijst vaccinatie in de gehandicaptenzorg
  • Discussie over ieders argumenten voor, tegen en/of twijfels over het coronavaccin

Aanmelden kan via onderstaand formulier tot 10 februari 12:00 uur. Omdat we de groep tamelijk klein willen houden, geldt er een vol=vol principe: de eerste vijftien aanmelders ontvangen van ons een link voor de online focusgroep (via Zoom).

Ik geef de VGN toestemming om mijn naam, de naam van mijn organisatie, mijn functie, mijn telefoonnummer en mijn e-mailadres te delen met de deelnemers van deze bijeenkomst voor het doel kennisdeling.
Ik geef de VGN toestemming om foto's en film- en/of geluidsmateriaal van mij te gebruiken voor maatschappelijke inspiratie en promotie van de VGN via de website, nieuwsbrief en social media- accounts van de VGN.